Osječani su tada u prvom susretu drugog dijela sezone slavili sa 4:1, a trener je bio Ivica Kulešević.

Otkako su Koprivničani 1997. godine ušli u Prvu hrvatsku nogometnu ligu, Osijek i Slaven Belupo odigrali su ukupno 28 prvenstvenih utakmica u Gradskom vrtu. Osječani pritom imaju nešto bolji učinak jer su ostvarili 12 pobjeda, 10 susreta je završilo neriješenim ishodom, dok su gosti 6 puta osvojili sva tri boda. Omjer postignutih i primljenih pogodakaje 41:25 u korist Bijelo-plavih. U dva navrata Osijek je „farmaceutima“ četiri puta zatresao mrežu pred svojim navijačima, a najuvjerljiviji trijumf zabilježen je u prvom kolu proljetne polusezone, 16. veljače 2014., po hladnom vremenu i teškom terenu, kada je bilo 4:1.

Cesarec debitirao pogotkom

Osječka je momčad u tom ogledu povela u 17. minuti, kada je svoj prvi gol u našem prvoligašu postigao Danijel Cesarec, iskusni napadač s bogatim internacionalnim iskustvom, koji je te zime pristupio Osijeku. Slaven Belupo je izjednačio autogolom Bralića u 27. minuti, a već u sljedećem ozbiljnijem napadu domaćin je ponovno došao u vodstvo, ovaj puta golom Dugandžića. Bio je to ujedno i rezultat prvog dijela susreta.

U nastavku se još dva puta tresla gostujuća mreža. Šorša je u 76. minuti povećao prednost Osječana na 3:1, a konačan ishod postavio je Barišić u sudačkoj nadoknadi vremena. Trener Osijeka bio je Ivica Kulešević, a igrali su: Malenica, Matas, Jonjić, Bralić, Pavić, Kurtović, J. Mišić (od 65. Ugarković), Šorša, Škorić, Dugandžić (od 85. Mandić) i Cesarec (od 42. Barišić). Slaven Belupo je nastupio u sastavu: Pelin, Crepulja, J. Pranjić Bagarić, Fuštar, Čanadžija, Brlek (od 19. Matoš), Filipović, Rak, Delić (od 83. Roskam) i Vugrinec (od 64. Glavica). Koprivničane je tada vodio Mladen Frančić.