U osmini finala eliminiran je Slaven Belupo sa 4:2, a domaće su pobjede u HNL-u za mladež ostvarili Pioniri i Kadeti.

Posljednji nastup ove sezone u subotu su imali Juniori našeg prvoligaša. U susretu osmine finala Kupa Hrvatske ugostili su Slaven Belupo i u svojevrsnoj predigri seniorima istih klubova na Bikari svladali Koprivničane sa 4:2 (Durdov 2, Mišković i Talys). Tako su se Osječani plasirali u četvrtfinale ovoga natjecanja koje se nastavlja na proljeće. Polusezoni su završili i učenici Stjepana Vranješa i Tomislava Steinbrucknera.

Pioniri su u HNL-u pobijedili Istru s 2:1 (Conjar i Kuprešak), a bolji od Puljana bili su i Kadeti koji su slavili s 1:0 (Vuksan). U prvoj Kvalitetnoj ligi Slavonije i Baranje Pioniri II su nadigrali Slogu sa 6:0 (Vrljić 2, Mendelski, Milić, Verhas i Tretinjak), a isti je rezultat bio i u ogledu Kadeta II s gostima iz Nove Gradiške (Cimerman, Galušić, Lišnić, Mendeš, Ivanagić i Ulm).

Uspješno gostovanje u Mađarskoj

Predpočetnici su također u Gradskom vrtu svladali BZK iz Bizovca s 5:1 (Majdenić 2, Bertić, Gagulić i Grgić), dok su Limači nadigrali Bizovčane s 10:0 (Šarčević 5, Jaman 4 i Bubalo). Juniori su nam tijekom prošloga tjedna gostovali u Bijeljini gdje su u prijateljskom odmjeravanju snaga sa Zvijezdom ’09 igrali bez golova 0:0. Mlađi pioniri imali su kontrolni ogled s Puskas Akademijom u mađarskom Felcsutu gdje su svoje vršnjake pobijedili sa 4:0 (Bosanac, Damjanović, Pavličić i Vrbanac).

U Mađarskoj su nastupili i Mlađi pioniri II, a njihov je susret s domaćinom završio neriješenim ishodom 3:3 (Konig, Živković i Žulj). Mlađi pioniri su u srijedu ugostili Papuk iz Velike, uz pobjedu od 9:0 (Barišić, Čolić i Herceg po 2, Jeremijaš, Konig i Živković), a s Veličanima su igrali i Kadeti koji su bili vrlo uvjerljivi i svladali svoga protivnika s 13:0 (u toj utakmici nisu se službeno zapisivali strijelci).

Bodovno stanje i detaljnija izvješća s utakmica naših mlađih kategorija možete provjeriti na sljedećim linkovima:

 

Juniori

Kadeti

Pioniri

Početnici

Predpočetnici

Limači