Sve tri naše momčadi koje se natječu na državnoj razini jesenski dio Prvenstva završile su među pet prvoplasiranih.

Završena su natjecanja u Prvoj HNL za mladež u jesenskom dijelu sezone. Sve su naše momčadi u svojim kategorijama među pet prvoplasiranih, a u proljetnom nastavku Prvenstva nastojati će izboriti što bolji plasman. Juniori su peti na tablici s 21 osvojenim bodom, iza Hajduka (27), Dinama (23), Rijeke (23) i Slaven Belupa (23).

Osječani su u 11 odigranih utakmica samo dva puta izgubili, no ostvarili su manje pobjeda u odnosu na momčadi koje su ispred njih. Bili su neporaženi sve do 8. kola kada su izgubili od Hajduka u Gradskom vrtu 0:1. Na kraju polusezone Bijelo-plavi su nesretno poraženi i od Dinama u Maksimiru s 2:1 golom iz jedanaesterca u 88. minuti. Najbolji klupski strijelac pritom je bio Ivan Durdov s 5 golova, a jedan manje postigao je Denis Prenkpalaj.

Prednjačili Lišnić i Kuprešak

Kadeti su odigrali 17 susreta u kojima su ostvarili osam pobjeda, tri remija i šest poraza. Imajući u vidu prikazane igre i kvalitetu Steinbrucknerovih izabranika, možda je izgubljena koja utakmica više od onoga što se moglo planirati i predvidjeti, pa je trenutno realan plasman na petom mjestu s 27 osvojenih bodova. Vodeće pozicije zauzimaju Dinamo (47), Hajduk (37), Lokomotiva (34) i Rijeka (30). Dvojica najučinkovitijih osječkih igrača bili su Luka Lišnić s 9 i Mihael Kuprešak sa 8 postignutih pogodaka.

Što se tiče Pionira, oni su na kraju jeseni zauzeli četvrto mjesto. Osvojili su 30 bodova i plasirani su iza Dinama (42), Lokomotive (36) i Istre (34). Poneki je bod nes(p)retno ispušten jer se u nekim utakmicama terenska nadmoć i inicijativa nije „pretočila“ u bolji rezultat. U momčadi nije bilo izrazitog strijelca, a po 5 golova postigli su Luka Conjar, Matija Mendelski, Domagoj Novak i Ivan Verhas.