Osječani su svih pet utakmica riješili u svoju korist uz gol-razliku 26:3, a imali su i najbolje pojedince turnira.

Limači našeg prvoligaša nastupili su proteklog vikenda na turniru u Virovitici gdje su pokazali dominaciju u svome uzrastu i svih pet utakmica riješili u svoju korist uz gol-razliku 26:3! Naši su dječaci prvo svladali Đurđevac sa 6:1 (Ljubojević 3, N. Kurtović, Janjić i Sabo), zatim momčad Suhopolja sa 4:0 (Sabo 2, N. Kurtović i Ljubojević) i Viroviticu s vrlo uvjerljivih 7:0 (N. Kurtović 4, Janjić, Marković i Posavec).

Jedini je neizvjesniji susret bio protiv Slaven Belupa kojega su Osječani pobijedili 2:1 (Sabo 2), da bi u finalu nadigrali Slatinu sa 7:1 (Sabo 3, Janjić, N. Kurtović, Mihaljević i Skeledžija). Mateo Sabo proglašen je za najboljeg igrača, dok je Niko Kurtović bio prvi strijelac turnira.

Pet pobjeda u Austriji

Mlađi pioniri i Pioniri II tri su dana proveli na gostovanju u Austriji. Učenici Ante Bekavca svladali su Team Wiener sa 4:0 (Trbojević 2, Pavličić i Petrović), Kapfenberg s 3:1 (Ivančan 2 i Petrović) dok su s Admirom Wacker odigrali neriješeno 1:1 (Pavličić). Pioniri II pod vodstvom Vedrana Nikšića uvjerljivo su pobijedili Team Wiener rezultatom 10:0 (Kos 3, Sinković 2, Antolović, Milić, Ledinski, Mendelski i Verhas), potom su nadigrali Kapfenberg s 2:1 (Jurkić i Verhas), da bi u posljednjem nastupu bili bolji i od Admire Wacker s 3:2 (Dorić, Korov i Verhas).