Igrat će se u u nedjelju u dvorani Zrinjevac s početkom u 16 sati, a ulaznica stoji 20 kuna.

Bliži nam se nedjelja i osmo izdanje malonogometnog turnira „Osam kafića“ u Sportskoj dvorani Zrinjevac. Organizator je i ovaj puta humanitarna udruga „Od mene za tebe“ uz potporu Grada Osijeka, a turnir počinje u 16 sati. Sudjelovat će NB Patika, Caffeteria Novi grad, CB Porto Tenja, CB 5 Gravia Lukenda transporti, Caffeteria Svačić, CB Loco, Caffeteria Time Transporti Beta i CB Fun Ernestinovo. U revijalnom susretu snage će odmjeriti NK Osijek (kroz povijest) i Kohorta.

Pripreme su u punome jeku i sve ide prema planu, čak bih rekao i bolje od toga. Doći će nam puno poznatih imena, bivših i aktualnih nogometaša koji su se rado odazvali pozivu. Još jednom se zahvaljujem i Nogometnom klubu Osijek na potpori koju nam pruža i ove godine, kao i gospodinu Bruni Mariću. On nam i ovaj puta dolazi bez ikakve naknade, a s njim će doći i Eduardo Da Silva, Ognjen Vukojević i Ante Rukavina. Pozivam sve sugrađane da dođu u Zrinjevac i pomognu nam u prikupljanju sredstava za još jedan veliki projekt koji je u fazi realizacije, rekao je predsjednik humanitarne udruge „Od mene za tebe“ Zoran Lacković.

Sve veća dimenzija turnira

Ulaznica stoji 20 kuna (djeca do 7 godina imaju slobodan ulaz), a prihod je namijenjen za Rehabilitacijsko-edukacijski senzorički park u Antunovcu i Udrugu Ne-ovisnost. U taj je projekt do sada već uloženo oko 800.000 kuna, a otvorenje je predviđeno u svibnju iduće godine.

Mnogi su voljni pomoći i od srca im se zahvaljujemo. Dimenzija ovoga turnira zaista je postala velika, a ponosno možemo reći da smo do sada, na prethodnim turnirima, skupili više od 1.700.000 kuna za naša četiri velika projekta koja smo uspjeli realizirati. RES park u Antunovcu će biti nešto posebno, posebice kada je riječ o djeci s posebnim potrebama, zaključio je Lacković.