Odazvao se veliki broj poznatih osječkih igrača, od kojih su mnogi nastupali za NK Osijek.

U Sportskoj dvorani Zrinjevac odigran je humanitarni malonogometni turnir „Osam kafića“ u organizaciji udruge „Od mene – za tebe“. Nastupilo je i ove godine, osmi puta za redom, puno poznatih osječkih igrača s velikih i malih nogometnih terena, a pridružio im se i nekadašnji hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević.

Svakako treba izdvojiti i Almira Turkovića kojega publika u gradu na Dravi jednakim pljeskom pozdravlja kao i u vrijeme njegovih igračkih bravura u dresu našeg prvoligaša. Na svoje golgeterske dane podsjetio je i trener Bijelo-plavih Zoran Zekić, a svima je bilo najvažnije skupiti što više novca za nastavak izgradnje Rehabilitacijskog edukativno-senzoričkog parka (RES) u Antunovcu.

Kohorta zabila u zadnjim sekundama

Gledatelji su imali priliku vidjeti dosta zanimljivih susreta i golova, a u finalu je Caffe bar Svačić bio bolji od Caffeterije Novi grad sa 7:3. Revijalnu utakmicu odigrali su NK Osijek (kroz povijest) i Kohorta, pri čemu su navijači, pojačani Zvonimirom Mikulićem, Ivom Smojom i Stjepanom Vranješom, u zadnjim sekundama došli do pobjede od 5:4. Za Bijelo-plave su tom prigodom nastupili: D. Malovan, F. Šušnjara, D. Rupnik, A. Turković, K. Brkić, J. Milardović, R. Grnja, M. Vuka, M. Kuić, V. Nikšić, T. Radotić i B. Mioč.