Akcija će se odvijati u četvrtak, 1. veljače, od 15 do 19 sati u prostorijama udruge „Auxillium“ u Robnoj kući Sjenjak.

Humanitarna neprofitna udruga „Auxillium“ zajedno s udrugom „Dokkica“, igraonicom „Moltonko“, Vijećem Gradske četvrti Novi grad, osječkim Crvenim križem, Transfuzijskim centrom Osijek, Osječkim taxijem i ostalim partnerima kao i mnogobrojnim filantropima organizira još jednu akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Riječ je o provedbi humanitarne akcije „Čini dobro, daruj krv, poštuj druge“, a darivatelji će se ovaj puta odreći bona za topli obrok u korist potrebitih.

Poticanje i jačanje građanskog aktivizma

Na taj način organizatori iskazuju odlučnost u ostvarenju svoga cilja, poticanja i jačanja građanskog aktivizma, odnosno razvoja filantropije i davanja za opće dobro.

Krv će se davati u prostorijama udruge Auxillium (Robna kuća Sjenjak) u četvrtak, 1. veljače, u vremenu od 15 do 19 sati. Građanima koji se odazovu ovoj akciji osigurana je besplatna kava, sokovi, keks, grah i glazba, a za njihove mališane bit će upriličena igraonica uz tortu iznenađenja.

Također, za svakog dobrovoljnog darivatelja osiguran je i besplatan prijevoz Osječkim taxijem od Sjenjaka do kućne adrese.