Bijelo-plavi su bili bolji od Vrgorca, a odbojkaše Murse danas očekuje gostovanje kod vodeće Mladosti u Zagrebu.

Vrlo dobar nastup imala je u petak navečer momčad Osijek Kelmea u nastavku državnog prvenstva u futsalu. Naš je prvoligaš u dvorani Zrinjevac svladao Vrgorac s uvjerljivih 4:1. Strijelci su bili Duvančić, Pandurević, Dakić i Šalaj. U odbojkaškoj Superligi momčad Murse nastavlja razigravanje u prvoj jakosnoj skupini.

Osječane očekuje dvoboj 8. kola i derbi protiv Mladosti u Zagrebu u kojem je domaćin ipak apsolutni favorit. Naime, „Mladostaši“ su sve dosadašnje prvenstvene utakmice riješili u svoju korist. Mladost ima 21 bod, slijedi Ribola Kaštela s 10, a Mursa je na trećem mjestu sa 7 osvojenih bodova.

Važan dvoboj stolnotenisača

U gostima će ove subote igrati i odbojkašice Osijeka koje pod vodstvom novog trenerskog tandema Dario Fančović – Miroslav Đekić idu u goste zagrebačkom Olimpiku koji je trenutno prvi u drugoj jakosnoj skupini, dok su Osječanke na trećoj poziciji s pet bodova zaostatka u odnosu na svog večerašnjeg protivnika. Jedan od najvažnijih dvoboja u borbi za prvenstvene bodove imaju stolnotenisači Vodovod Osijeka.

Dragan Knežević i suigrači u dvorani Gradski vrt u subotu od 17 sati dočekuju izravnog konkurenta u borbi za doigravanje u državnom prvenstvu, momčad Zagreba. Vodovod Osijek trenutno ima bod više u odnosu na svoje današnje goste i s novom bi pobjedom ostvario veliki korak prema plasmanu u play off Superlige.

Foto: MNK Kelme