Nakon pobjede u Zagrebu nad Alumnusom, Bijelo-plavi ovoga petka od 20 sati opet imaju priliku osvojiti bodove...

Momčad Osijek Kelmea u 16. kolu državnog prvenstva u futsalu ovoga petka u dvorani Zrinjevac dočekuje zagrebačku Uspinjaču. Osječani su ovoga tjedna već odigrali jednu utakmicu i to protiv Alumnusa kojega su svladali u Zagrebu, što je svakako dobra pozivnica za navijače da ih dođu podržati. Osijek Kelme i dalje ima ambicije plasirati se u doigravanje, pa su bodovi iz ogleda s Uspinjačom itekako važni. Susret počinje u 20 sati.

Mursa u subotu kod prvaka države

Odbojkaši Murse razigravanje u prvoj jakosnoj skupini Superlige završavaju subotnjim gostovanjem kod momčadi aktualnog prvaka, Ribola Kaštele koja je druga na tablici dok su Osječani stepenicu niže. Bez obzira na ishod ovoga susreta, Mursa će u četvrtfinalu doigravanja za prvaka igrati protiv Siska. Kada je, pak, riječ o odbojkašicama Osijeka one su u srijedu završile sezonu pobjedom nad zagrebačkim Olimpikom od 3:0. Naše su djevojke na kraju zauzele sedmo mjesto i sljedeće sezone će igrati u drugoj jakosnoj skupini državnog prvenstva.

„Brokeri“ domaćini momčadi Splita

Košarkaši Vrijednosnica Osijek u subotu u maloj dvorani Gradski vrt dočekuju momčad Splita u okviru 18. kola HT Premier lige. Splićani su trenutno na šestoj poziciji sa četiri boda prednosti u odnosu na „Brokere“. Utakmica počinje u 17 sati. Ove subote će igrati i stolnotenisači Vodovod Osijeka koji su domaćini koprivničkoj Podravci. Imajući u vidu činjenicu da su gosti posljednji na tablici, jasno je je da u našem prvoligašu očekuju još jednu sigurnu pobjedu. Kuglači Osijeka prvenstvenu utrku nastavljaju ogled s Velebitom na Pampasu koji u subotu počinje u 16 sati, dok će momčad Kandita gostovati kod splitskog Mertojaka. Kuglačice Osijeka '97 igrat će protiv Admirala u Zagrebu.