Dokapetan Bijelo-plavih ističe kako se loše izdanje s Cibalijom ne smije ponoviti, a u srijedu ne sumnja u pobjedu.

Raspored odigravanja utakmica Bijelo-plavih je takav da nije bilo baš puno vremena za lamentiranje o susretu s Cibalijom koji je već arhiviran i sve su misli usmjerene na novi ogled s Interom. No, dokapetan Mile Škorić kratko je prokomentirao ono što (ni)smo imali priliku vidjeti u slavonskom derbiju, svjestan da Osijek nije bio na potrebnoj razini.

Svi smo, nažalost, razočarani onakvim raspletom situacije u Vinkovcima. Međutim, treba to što prije zaboraviti i jasno je da sada moramo kod kuće dobiti momčad Intera. Neće biti lako samim time što su trenutno i tereni u vrlo lošem stanju. Ne tražim u tome alibi jer je i protivnicima isto kao i nama, ali moram reći da je malo prave igre u takvim okolnostima. S tribine ili u TV prijenosu možda izgleda da je travnjak u Vinkovcima bio relativno dobar, ali vjerujte da nije bilo tako. Nemoguće je bilo odigrati kvalitetniji pas i na takvom terenu onaj tko je koncentriraniji i ima nešto više sreće dobiva utakmicu, istaknuo je Škorić. .

Igrama i rezultatima privući navijače

Nije upitno da je Osijek jača momčad u odnosu na Inter, no previše je već bodova izgubljeno u dvobojima protiv slab ije plasiranih suparnika…

Kvaliteta nije jamstvo da ćeš osvojiti bodove, to se pokazalo i u prethodnim susretima. Uvijek moraš pružiti maksimum od sebe i onda se možeš nadati dobrom rezultatu. A jedino s dobrim igrama i pobjedama možemo opet privući gledatelje na stadion, tako da vjerujem kako ćemo pobijediti Inter i onda imati puno veći broj navijača na tribinama u ogledu s Hajdukom. Moramo najozbiljnije shvatiti utakmicu u srijedu i riješiti je u svoju korist, što će onda biti prava najava za derbi s Hajdukom.