Momčad Murse u play-off za prvaka Hrvatske kreće domaćim dvobojem protiv Siska koji se igra ove srijede u 18 sati.

Odbojkaši Murse ove srijede započinju doigravanje za prvaka Hrvatske i to domaćim ogledom s momčadi Siska. Igrat će se u maloj dvorani Gradski vrt s početkom u 18 sati, što znači da će ljubitelji sporta, nakon nogometnog dvoboja između Osijeka i Intera, moći „preseliti“ u susjedstvo i pratiti zasigurno zanimljiv odbojkaški susret. Izabranici trenera Davora Meringera imaju prednost domaćeg terena jer su tijekom osnovnog dijela državnog prvenstva ostvarili bolji učinak u odnosu na Sisak. Stoga je Mursa treći nositelj u play-off, a Siščani startaju sa šeste pozicije. 

Jasno izražene ambicije

Iako je osječka momčad objektivno u ulozi favorita, ne treba zanemariti činjenicu da su u međusobne tri utakmice tijekom ove sezone suparnici bili uspješniji. Ostvarili su dvije pobjede, dok su braća Šućur, Oršolić i suigrači slavili jednom i to u gostima. 

Mislim da smo trenutno kvalitetniji od Siska i to moramo potvrditi na parketu. Dobro ih poznajemo, kao uostalom i oni nas, a u svojoj dvorani svakako preuzimamo status favorita. Znamo da put do polufinala neće biti jednostavan, ali imamo jasne ambicije i sve ćemo učiniti da ih ispunimo, naglasio je trener Murse Davor Meringer.