Momčad trenera Tomislava Radotića gostuje u nedjelju kod Hrvatskog dragovoljca koji je posljednji na tablici.

Ove subote odgođeni su susreti Druge kvalitetne lige Slavonije i Baranje za mladež u kojima su naši Početnici II i Mlađi pioniri II trebali igrati protiv LIV-a iz Vladislavaca, a razlog je promjena rasporeda natjecanja. Pioniri II i Kadeti II nastavljaju borbu za bodove u Prvoj KLM i to gostovanjem kod Marsonije u Slavonskom Brodu.

Pet je susreta predviđeno u nedjeljnim terminima, a dva će biti odigrana u Osijeku, ali na terenima Akademije Krpan&Babić. Prvo će u 10 sati započeti ogled Limača, a sat vremena kasnije igrat će Predpočetnici.

Dvostruki ogled u Zaprešiću

Nakon plasmana u polufinale Kupa Hrvatske, naša juniorska momčad gostuje u Zagrebu gdje će odmjeriti snage s Hrvatskim dragovoljcem. Osječani su treći na tablici, a „dragovoljci“ posljednji sa samo jednim bodom, tako da su izabranici Tomislava Radotića veliki favoriti.

Sigurno će težu zadaću imati Pioniri i Kadeti, također u Prvoj HNL. Oni putuju u Zaprešić gdje ih očekuje dvostruki ogled s Interom. Osijek je u obje konkurenciji bolje plasiran, pa očekujemo i uspješne nastupe u ovom prvenstvenom kolu.