Igrat će se u nedjelju u Gradskom vrtu s početkom u 10, odnosno 11,45 sati, dok nam juniorska momčad gostuje u Rijeci.

Ovih je dana na rasporedu 11 utakmica mlađih kategorija Nogometnog kluba Osijek. U četvrtak od 19 sati u Gradskom vrtu se sastaju Predpočetnici i Vinkovci, a sat vremena kasnije igrat će Limači i Bilje. Što se tiče subotnjeg rasporeda, Pioniri II u 9 sati počinju ogled s Vukovarom '91, dok će u 10,30 započeti dvoboj naših Kadeta II i njihovih vukovarskih vršnjaka.

Istoga će dana u Rijeci igrati juniorske momčadi dva prvoligaša u okviru natjecanja Prve HNL za mladež. Osječani su trenutno treći na tablici s bodom više u odnosu na četvrtoplasiranu Rijeku…

Četiri puta s Višnjevčanima

Pioniri će u nedjelju ugostiti Cibaliju, također u prvoligaškom natjecanju na državnoj razini, s početkom u 10 sati. S Vinkovčanima će na našem stadionu igrati i Kadeti koji su u srijedu proslavili plasman u polufinale Kupa Hrvatske. Njihov dvoboj počinje u 11,45 sati. U Višnjevcu će na kraju tjedna gostovati Početnici i Mlađi pioniri.

Prva je utakmica na rasporedu u 9,45 sati, a druga u 11 sati. S malim Višnjevčanima će igrati i Limači i Predpočetnici, ali u Gradskom vrtu. Ti su ogledi zakazani za 14,30, odnosno 15,30.