Momčad Osijeka II u subotu od 15,30 sati na stadionu Olimpije dočekuje Vukovar ’91.

Nakon dvije uzastopne pobjede na startu proljetnog dijela sezone u Trećoj HNL Istok, nogometaše Osijeka II ove subote očekuje domaći ogled s Vukovarom ’91.

Imajući u vidu formu naše momčadi i prvo mjesto koje zauzima na tablici, jasno je da Bijelo-plavi s pravom očekuju nastavak uspješne serije protiv suparnika koji trenutno zauzima 12. mjesto i u donjem je dijelu ljestvice. To nikako ne znači da Osječani podcjenjuju Vukovarčane, međutim, da bi se osvojio naslov prvaka, što je velika želja svih u Gradskom vrtu, treba pobjeđivati u kontinuitetu.

Besplatan ulaz do kraja sezone

U subotu od 15,30 sati trener Dino Skender neće na raspolaganju imati pouzdanog stopera Šalinovića jer je skupio tri žuta kartona, pa je za očekivati da će njegovu poziciju zauzeti Lončar koji je za prošlu prvenstvenu utakmicu bio u kadru prve momčadi Osijeka. Izvan stroja su još uvijek Čikvar i Marin, dok bi ostali trebali biti u kadru.

Imamo dobru atmosferu i takvo ozračje treba zadržati i nakon subote. Dakako da priželjkujemo pobjedu, a dodatni motiv nam je u činjenici da smo jesenas poraženi u Vukovaru. Ne sviđa mi se što smo proteklih dana opet mijenjali podlogu za treninge uslijed vremenskih neprilika i oborina, ali na to ne možemo utjecati. Nadam se još jednom uspješnom nastupu, ali se ne zavaravam da će biti jednostavno doći do bodova, poručio je Skender.

Dodajmo na kraju da će ulaz na stadion Olimpije u Donjem gradu biti slobodan, a neće se naplaćivati ni na svim ostalim susretima do kraja ove natjecateljske godine.