Ovoga petka „Brokeri“ dočekuju Cibonu, dok će Mursa u subotu igrati protiv Mladosti Ribola Kaštele

U dvorani Gradski vrt ovoga petka košarkaši Vrijednosnica Oisjek dočekuju zagrebačku Cibonu. Susret je na rasporedu od 18 sati, a „Brokeri“ se nadaju kako i ove sezone mogu iznenaditi favorita i osvojiti dragocjene bodove u borbi za plasman u play-off.

Odbojkaši Murse ove subote u maloj dvorani Gradski vrt igraju drugu polufinalnu utakmicu doigravanja za prvaka Hrvatske. Osječanima u goste stiže aktualni prvak, momčad Mladost Ribola Kaštele koja je u prvom dvoboju, odigranom u srijedu, slavila s 3:0 u setovima. Subotnji susret počinje u 17 sati, a trener Murse Davor Meringer vjeruje kako će njegovi učenici ovaj puta pružiti puno jači otpor favoriziranom suparniku.

Završava kuglačka sezona

Posljednje je kolo kuglačkog prvenstva Hrvatske. Momčad Osijeka, koja je četvrta na tablici, gostuje kod drugoplasiranog Mertojaka u Splitu. Kandit je na kraju sezone domaćin splitskom Poštaru s kojim ima isti broj bodova i dijeli sedmu i osmu poziciju na tablici. Susret na Pampasu počinje u 16 sati. Kuglačice Osijeka ’97 gostuju kod ekipe Splita. Vrlo tešku zadaću imati će stolnotenisači Vodovod Osijeka jer u Dubrovniku igraju protiv vodećeg Libertasa kojemu su upravo Osječani nanijeli i jedini ligaški poraz.

Što se, pak, tiče nogometašica Osijeka, one ovoga vikenda gostuju kod ekipe splitskog Marjana. Splićanke su pretposljednje na tablici sa samo šest osvojenih bodova, dok Osječanke zauzimaju čelnu poziciju i imaju maksimalni bodovni učinak u deset dosad odigranih utakmica.