NK Osijek je u ovom projektu okupio odbojkašice i odbojkaše, rukometašice i rukometaše, kao i Osijek Cannonse.

Nogometni klub Osijek intenzivno radi na animiranju i okupljanju drugih sportskih kolektiva u sklopu projekta #pokrenimograd te slogana #osijeknavijazaosijek.

Pritom je već dogovorena konkretnija suradnja s MOK Mursa, ŽOK Osijek, ŽRK Osijek, RK Osijek i Klubom američkog nogometa Osijek Cannons. Suradnja se očituje u povećanju prepoznatljivosti te popularizacije spomenutih klubova, odnosno osnaživanju zajedničkog branda radi popularizacije sporta u cjelini i svakoga navedenoga kluba. Bijelo-plavi im pritom i mogu i žele pomoći, kao nositelj kvalitete momčadskoga sporta i jedan od brandova grada na Dravi.

Dijeliti vrijednosti zajedništva

NK Osijek će ove klubove podržati i organizacijski, svakako i komunikacijski, kako bi se približili široj javnosti. Pod projektom naziva Bijelo-plavi sport i motom „U gradu na Dravi svi smo bijelo-plavi“, cilj je okupiti osječke sportaše i kolektive s kojima će se dijeliti vrijednosti zajedništva kroz podržavanje sportskih uspjeha drugih kolektiva u našem okruženju, praćenje njihovih nastupa i pozivanja na iste. Vjerujemo da će ovakav oblik suradnje naići i na širu potporu, posebice onu navijačku.

Sličan oblik suradnje naš klub već ostvaruje i s klubovima ŽNK Osijek te MNK Osijek Kelme za koje također nastavljamo navijati uz podršku brojnih uspješnih sportaša u gradu na Dravi.

#bijeloplavisport #osijeknavijazaosijek