Osječani igraju odlično u proljetnom nastavku sezone Treće HNL Istok, vjerujemo da će tako biti i predstojećeg vikenda.

Na redu je 20. kolo u Trećoj HNL Istok koje nogometašima Osijeka donosi domaći ogled s Belišćem. Igrat će se na stadionu Olimpije u Donjem gradu, u subotu, 7. srpnja, s početkom u 16,30 sati, a ulaz će opet biti besplatan, kao uostalom i za sve utakmice do kraja sezone.

Iako imaju susret manje (odgođen dvoboj u gostima kod Varteksa), Osječani su i dalje vodeći na tablici s istim brojem bodova kao i Bedem i Koprivnica. Za vikend je prigoda da se bodovni konto poveća za nova tri boda, no za pobjedu će Skenderovi izabranici trebati pružiti još jednu dobru partiju.

Belišćani puno bolji nego jesenas

Belišćani trenutno zauzimaju 12. poziciju, a bitno je istaknuti da su u četiri utakmice u drugom dijelu sezone ostvarili tri pobjede uz jedan remi. To nam daje do znanja da su Crveni stabilizirali redove i da su puno kompaktniji u odnosu na proteklu jesenu koju su uglavnom proveli na samome začelju ljestvice.

Osijek je također zabilježio tri uzastopna trijumfa tijekom trećeligaškog nogometnog proljeća, a s obzirom na formu Bijelo-plavih razumljivo je da svi u Klubu očekuju još jedan pun pogodak. Posebno jer stručni stožer nema problema s kartoniranim igračima, na dispoziciji su svi koji su igrali i u prethodna tri kola, u kojima je naša momčad izgledala vrlo dobro i bila maksimalno rezultatski uspješna.

Treća HNL Istok: Ljestvica, strijelci, raspored i rezultati - link