„Trice“ su ostvarene 1995. i 2009. godine, a u posljednjim međusobnim dvobojima u Gradskom vrtu bilo je 2:0 i 2:1.

Kada je riječ o međusobnim ogledima osječkog i pulskog prvoligaša, u kojima su Bijelo-plavi bili domaćini, ukupno ih je odigrano 26. Osječani su pritom bili uspješniji s 15 pobjeda, 6 remija i 5 poraza uz gol-razliku 34:21. Puljani su se prvo zvali Istra (bez 1961), a u prva dva gostujuća nastupa s Osijekom su ostvarili dvije pobjede, nakon čega je uslijedio pobjednički niz domaćina. Imali smo poslije toga, od 2013. do 2015. lošu rezultatsku seriju sa Zeleno-žutima, no posljednjih sezona je Osijek ipak dominantan u odnosu na pulsku momčad. U zadnja dva dvoboja, odigrana u Gradskom vrtu, bilo je 2:0 i 2:1 za Zekićeve izabranike.

Šušak nadmudrio Poklepovića

Dva puta su Osječani slavili s 3:0 što su im bile najuvjerljivije pobjede. Prvi puta se to dogodilo u sezoni 1994/95., a isto se ponovilo u natjecateljskoj 2009/10. Ona prva „trica“ bila je zanimljiva iz razloga što su svi golovi postignuti u drugom poluvremenu. Dvostruki strijelac bio je Špehar, a jednom je gostujuću mrežu zatresao Beširević.

Osječkim je nogometnim brodom tada kormilario Ivo Šušak, a igrali su: Žitnjak, Beljan, S. Vranješ, Lulić (od 46. Kulešević), Beširević, Ergović, Bičanić, Osmanagić, Špehar, Vukoja (od 37. R. Vida) i Labak. Za Puljane su nastupili: Gospić, Nejašmić, Fatorić (od 73. Petravić), S. Tomas, Popović, Dadić (od 46. Kontešić), Jurčić, Lasić, Peršić, Lađević i Scoria. Na klupi je bio Stanko Poklepović koji je u dva navrata bio i trener Osječana.