Košarkaši Vrijednosnica Osijek moraju osvojiti bodove kako bi zadržali izglede za plasman u doigravanje.

Od osječkih prvoligaških klubova još su u prvenstvenim nastupima aktivni košarkaši, malonogometaši i nogometašice. Na domaćem parketu, u maloj dvorani Gradski vrt, u subotu će igrati Vrijednosnice Osijek i to u dvoboju s Ribola Kaštelom. Početak je u 18 sati, a sve osim pobjede „Brokera“ bilo bi neugodno iznenađenje za naše košarkaše koji se bore za ulazak u doigravanje.

Naime, Kaštelani su posljednji na tablici, praktički su se već oprostili od prvoligaške konkurencije, no to znači da će u ovoj utakmici biti i prilično rasterećeni, pa ih se ne smije unaprijed podcjenjivati. No, isto tako, pobjeda ne bi smjela doći u pitanje, što najavljuju i Krstićevi izabranici…

Osijek Kelme u gostima kod Nacionala

Futsal klub Osijek Kelme u nedjelju gostuje kod aktualnog prvaka, zagrebačkog Nacionala koji je ove sezone daleko od vrha tablice. Jedan od najtrofejnih hrvatskih klubova u malom nogometu trenutno ima bod manje u odnosu na Bijelo-plave koji su na šestoj poziciji i ovaj je dvoboj bitan i jednima i drugima u toj borbi za plasman u play-off.

Što se tiče osječkih nogometašica, u njihovim je prvenstvenim dvobojima najmanje neizvjesnosti. Bodovni učinak i dalje im je maksimalan, a na kraju ovoga tjedna idu u goste djevojkama iz ŽNK Rijeka koje su treće na ljestvici. Sve osim sigurne pobjede državnih prvakinja zaista bi bilo ogromno iznenađenje.