Bijelo-plavi u Gradskom vrtu dočekuju NK Istra 1961 u 16:00 sati. Aktualnosti s utakmice vam donosi MMM.

OSIJEK - ISTRA 1961 2:0

90' + 3 utakmica je završena posve zasluženom pobjedom Osječana koji su bili razigrani i opasni u drugih 45 minuta. 

90' igrat će se tri minute sudačke nadoknade.

88' Marić je idealno, okomitom loptom proigrao utrčalog Bobana koji se spustio u kazneni prostor i onda mirno zatresao mrežu. 

88' 2:0 - BOBAN

84' po jedan opomenuti igrač na obje strane: Grgić u osječkim redovima, a Halilović u momčadi Istre 1961.

82' žuti karton dobio je Bočkaj. 

80' uporni Boban je izborio poziciju za udarac, ipak nije bio dovoljno precizan, lopta nije išla u okvir gostujućih vratiju. 

78' još jednom je Bočkaj u jednoj od glavnih uloga. Primio je loptu u šesnaestercu, pucao iz okreta desnom nogom, bilo je to jako blizu desne vratnice. 

78' Bočkaj ubacuje s lijevog krila, Boban još jednom ne stiže do lopte koja je ipak mogla biti preciznije upućena prema njemu... 

75' sada je u igri Antunović umjesto Ottochiana u momčadi iz Pule. 

73' brza kontra Osijeka preko Bobana, lopta ide na lijevu stranu prema Hajradinoviću koji je imao i boljih rješenja od udarca prema vratima... 

69' posljednja zamjena kod Bijelo-plavih. Na klupu je otišao Lopa, a ušao je Jambor. 

68' Mioč je u prigodi za povećanje rezultatske prednosti, no u ovoj situaciji Puljani nisu kapitulirali. 

66' Osijek je došao u vodstvo! Bila je to lijepa akcija u kojoj je Marić uz desnu aut-liniju petom odigrao loptu za Bobana koji odmah asistira natrčalom Hajradinoviću. Veznjak domaćina je u punom naletu lijevom nogom vrlo atraktivno pogodio sam gornji lijevi kut za 1:0. 

66' 1:0 - HAJRADINOVIĆ 

65' igru napušta Jakić, ulazi Maksimović. 

61' Barišić je kuta poslao loptu na gredu, iznad košarkaški visokog Ćorića. 

60' Mioč dovodi Bočkaja u odličnu priliku, ali je Bočkaj loše primio loptu i izostao je bolji udarac. Ovako je bio samo korner za Bijelo-plave. 

57' Escobar je iz Mateia najaktivniji u gostujućim redovima. Sada je pucao s lijeve strane, Santini se nije dao iznenaditi.

47' žustrije su krenuli Osječani. Ejupi je centrirao s desnog krila, a Boban zamalo zakasnio u gostujućem petercu. 

46' počelo je drugo poluvrijeme, a za ovu je utakmicu je prodano 1.337 ulaznica. 

45' + 1 gosti su mogli povesti nakon kornera s lijeve strane. Lopta je preletjela Santinija, srećom pa Prce nije uspio bolje reagirati u toj situaciji. Kraj prvog dijela susreta. 

41' prva prava šansa za Osijek. Barišić je ubacio iz kuta, Boban je bio na nekih 7 metara od vratiju i pucao glavom, a lopta je prošla zamalo pokraj lijeve vratnice. 

31' Bočkaj je fino ubacio s desnog krila, utrčavao je Boban na drugoj vratnici ispred kojega je loptu zahvatio Matei i nenamjerno je vratio u Ćorićevo naručje. 

27' Boban se lijepim driblingom oslobodio svoga čuvara, došao u zonu udarca i pucao, no Puljani su bili u bloku ne dopustivši da ta lopta ugrozi njihova vratara Ćorića. 

26' brzo se Zekić odlučio za izmjenu. Na klupu odlazi Mudražija, ušao je Hajradinović. 

19' još jednom pokušava Escobar, sada je to učinio precizno gađajući donji desni kut, a osječki vratar se istaknuo dobrom intervencijom odbivši loptu u korner. 

15' Escobar je u prvoj prigodi, međutim, udarac s 12 metara mu je blokiran, pa ni Santini nije imao većih poteškoća da bi ga obranio. 

10' prvih desetak minuta je prošlo bez ozbiljnijih pokušaja na obje strane. 

1' počela je utakmica u Gradskom vrtu. 

Glavni sudac je G. Gabrilo (Split), a pomoćnici su mu: V. Đurak (Sisak) i D. Kožarec (Domaslovec). 

Puljani će zaigrati u sastavu: Ćorić, Zgrablić, Jovičić, Prce, Čuljak, Jakić, Halilović, Escobar, Ottochian, Matei i Roce. Pričuve su: Iveša, Bilić, Pavić, Prelčec, Antunović, Maksimović i Kerić. 

Za Osijek će igrati: Santini, Škorić, Milović, Grgić, Barišić, Mudražija, Mioč, Bočkaj, Lopa, Boban i Ejupi. Na klupi su: Malenica, Barać, Jambor, Šorša, Marić, Pervan i Hajradinović. 

Pozdrav svima iz našeg Gradskog vrta! Bijelo-plavi su domaćini Istri 1961 koja se bori za opstanak među prvoligašima, a u svojim redovima danas nema posuđene prvotimce iz NK Osijek, Vojnovića i Matasa. Kod Osječana prisilno mora izostati još uvijek neoporavljeni Grezda.