Bit će zanimljivo pogledati dvoboj između vodećeg Osijeka II i momčadi iz Slavonskog Broda s početkom u 16,30 sati.

Nogometni trećeligaši u skupini Istok stigli su do 21. prvenstvenog kola. Derbi će biti u osječkom Donjem gradu gdje će se, na stadionu Olimpije, sastati vodeći Osijek II i trenutno šestoplasirana Marsonia iz Slavonskog Broda.

Osječani imaju 39 bodova, tri više od prvih pratitelja Bedema, BSK-a i Koprivnice, dok je nekadašnji prvoligaš u zaostatku pet bodova za Bijelo-plavima. Treba očekivati zanimljivu i dopadljivu utakmicu, kakva je bila i ona u prvom dijelu sezone kada su Brođani bili domaćini. Bilo je to krajem rujna prošle godine, a Osijek II je slavio s 3:1.

Potvrda dobre forme

Skenderova momčad u tom je dvoboju izgledala jako dobro, a strijelci su bili Rajić, Talys i Bubalo. No, puno se toga promijenilo u osječkom sastavu u odnosu na igrače koji su tada nastupili. Sada su samo četvorica među njima među standardnima u početnoj jedanaestorici, budući da su tijekom zime angažirana brojna pojačanja. Uostalom, naš se trećeligaš s pete pozicije koju je držao na kraju jesenske polusezone brzo probio na čelo ljestvice i svakako ga želi zadržati.

Špeharovi izabranici na drugoj strani terena bit će svakako dobar pokazatelj forme i mogućnosti kapetana Žapera i njegovih suigrača koji su u drugom dijelu Prvenstva osvojili 13 od mogućih 15 bodova, uz četiri pobjede i jedan remi. I za ovaj susret ulaz će biti slobodan, a početak je u 16,30 sati.

Treća HNL Istok: Ljestvica, strijelci, raspored i rezultati - link