Rezultat je bio 3:0 za Osječane, a strijelci su u drugom poluvremenu bili Hudeček, Soldić i Pilj.

Odličan nastup imali su nogometaši Osijeka II u derbiju 21. kola Treće HNL Istok protiv Marsonije u Donjem gradu. Osječani su potpuno nadigrali svoga protivnika i slavili s 3:0 i tako potvrdili prvo mjesto na tablici.

Od početka susreta domaćin je diktirao tempo, pa je Llanos već u 2. minuti u solo-akciji imao veliku prigodu, kada je vratar Memović spriječio pogodak. Potom su u šansama bili Šalinović, Juranović i Pilj, dok je na drugoj strani jedinu ozbiljniju situaciju imao Martić koji je pucao pokraj vratiju.

Raspucani u drugom poluvremenu

Ono što su propustili u prvom dijelu, Osječani su nadoknadili u drugom poluvremenu. Do vodstva su došli u 55. minuti kada je Šimičić dobro proigrao Hudečeka koji utrčava s desnog krila u šesnaesterac i vrlo lijepim udarcem neobranjivo pogađa suprotni kut nemoćnog Memovića. Nisu su se domaći zadovoljili minimalnim vodstvom nego su nastavili napadati. U 74. minuti vidjeli smo drugi pogodak. Čikvar je sam primio loptu na lijevoj strani i onda asistirao Soldiću na petercu koji lako zabija za 2:0.

Imali su potom domaći još dva „zicera“ (Čikvar), a potvrda sigurne i uvjerljive pobjede stigla je u 85. minuti. Tada se Čikvar iskazao još jednim dodavanjem za gol, a strijelac je bio Pilj koji je mirno primio loptu u kaznenom prostoru i zatresao mrežu. Osijek II je igrao u sastavu: Kukić, Hudeček, Šalinović, Ćosić, Lončar, Juranović (od 63. Čikvar), Jakšić, Žaper, Pilj, Llanos (od 68. Soldić) i Šimičić (odn 77. Šutalo).

Treća HNL Istok: Ljestvica, strijelci, raspored i rezultati - link