Košarkaši Vrijednosnica Osijek proteklog su vikenda bili bolji od Ribola Kaštele s uvjerljivih 87:67.

Vrlo važnu, no ipak i očekivanu pobjedu u borbi za ulazak u doigravanje za prvaka u subotu su ostvarili košarkaši Vrijednosnica Osijek. U dvorani Gradski vrt ugostili su momčad već otpisane Ribola Kaštele koju su svladali s uvjerljivih 87:67. Imajući u vidu i domaći poraz Hermes Analitice u ogledu s Alkarom, Osječani su se dodatno približili ostvarenju svoga cilja, budući da sada imaju bod više od Zagrepčana i najbliže su osmoj poziciji koju i trenutno zauzimaju sa 7 pobjeda i 14 poraza.

U preostala tri susreta do kraja sezone naš će prvoligaš igrati u gostima kod Zadra, te na domaćem parketu protiv Alkara i Cedevite. Realno je očekivati jednu pobjedu, onu protiv Sinjana, a vidjet ćemo hoće li to Krstićevim izabranicima biti dovoljno za play-off…

Primili gol u posljednjoj minuti

Doigravanje nastoji izboriti i momčad Osijek Kelmea među najboljim hrvatskim klubovima u futsalu. U tom kontekstu šteta je zbog doživljenog poraza proteklog vikenda od Nacionala u Zagrebu. Posebice jer je domaćin slavio s 1:0 golom u posljednjoj minuti dvoboja.

Preostaju još dva kola, u kojima će Bijelo-plavi prvo ugostiti Futsal Dinamu i gostovati kod Broda, nadajući se da Nacional, koji trenutno ima dva boda više na šestome mjestu, neće ostvariti značajniji učinak protiv Novo vrijeme Apfela i Split Tommyja koji su u samome vrhu prvenstvene ljestvice. Najlagodniju situaciju i ove sezone imaju nogometašice Osijeka što su potvrdile i nedjeljnom pobjedom u Rijeci od čak 19:0.