Lesjak, Špoljarić i Štrkalj u ovom talijanskom trećeligašu imaju sve više rezultatskog zadovoljstva. 

FC Santarcangelo već dugo ne zna za poraz u talijanskoj Serie C (B skupina). Nakon tri uzastopna neriješena rezultata, momčad je u posljednja tri nastupa ostvarila dvije pobjede i jedan remi i uzdignula se na 14. mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Prošloga tjedna Santarcangelo je odigrao dva susreta: prvo je na domaćem terenu svladao Sudtirol 1:0, a potom je u gostima remizirao s FeralpiSalom uz po jedan pogodak na svakoj strani.

U prvom dvoboju na terenu nije bilo igrača koji su posuđeni iz Osijeka, a u drugom su zaigrala sva trojica. Zoran Lesjak se nakon jedne propuštene utakmice opet našao u početnoj jedanaestorici i proveo u igri svih 90 minuta, dok su Josip Špoljarić i Tomislav Štrkalj ušli s klupe u 83. minuti. Santarcangelo ima 33 boda, kao i njegovi konkurenti Gubbio i Teramo, ali i susret manje u odnosu na njih. 

Klepač i Varaždinci jurišaju prema Prvoj ligi

Prema luci spasa sve sigurnije plovi i rumunjski Sepsi našeg Milovana Petrovikja. U razigravanju za opstanak u proteklih sedam dana dvaput su se borili za važne bodove i oba puta slavili. Juventusa su svladali u Bukureštu s 2:0, dok su pred svojim navijačima bili bolji od GAZ Metana rezultatom 2:1. Petrovikj je oba puta ostao među pričuvama i nije ulazio u igru. Mihael Klepač je postao standardan u hrvatskom drugoligašu Varaždinu koji je izbio na treće mjesto s realnim prvoligaškim ambicijama.

Varaždinci su pobijedili Sesvete u gostima s 2:0, a osječki je ofanzivac na terenu proveo 64 minute. Nezamjenjiv na vratima Šibenika je Borna Žitnjak koji je sa svojim suigračima osvojio bodove protiv Solina na Šubićevcu, također uz rezultat 2:0. Kao što je poznato, dogovorom klubova Osijeka i Istre 1961 u njihovom međusobnom prvoligaškom ogledu u Gradskom vrtu u redovima Puljanima nije bilo Aljoše Vojnovića i Nikole Matasa.