Osijek Kelme dočekuje Futsal Dinamo u vrlo važnoj utakmici za plasman u doigravanje prvenstva Hrvatske.

Momčad Osijek Kelme večeras (petak) igra do sada najvažniji susret ove sezone. Naime, Osječanima u pretposljednjem kolu državnog prvenstva u futsalu u goste dolazi zagrebački Dinamo koji s momčadi Split Tommyja vodi veliku bitku za čelnu poziciju uoči predstojećeg doigravanja za prvaka Hrvatske.

Bijelo-plavi također žele biti sudionici play-offa, a da bi ostali „u igri“ trebali bi iznenaditi favorizirane Zagrepčane i ostvariti pun pogodak u dvorani Zrinjevac. Utakmica počinje u 20 sati, a zaista bi bilo lijepo da ljubitelji sporta, posebice malog nogometa, dođu podržati Duvančića, Pandurevića, Kajfeša i suigrače koji bi s pobjedom zaista mogli napraviti odličan posao.

S Alkarom su bodovi dvostruko vrijedni

U subotu će vrlo važan ispit imati i košarkaši Vrijednosnica Osijek, također na domaćem parketu. U goste im stiže Alkar, a pobjednik će napraviti veliki iskorak prema plasmanu u doigravanje HT Premijer lige. „Brokeri“ imaju isti broj bodova kao i Sinjani (29), tako da je ovo iznimno važna utakmica za Osječane.

Uspjeh protiv izravnog konkurenta imao bi dvostruku vrijednost, pa očekujemo da će izabranici Vladimira Krstića pružiti maksimum u maloj dvorani Gradski vrt. Subotnji ogled počinje u 18 sati. Nakon senzacionalnog poraza od Splita u četvrtfinalu Kupa Hrvatske (4:1), prvog na domaćoj sceni nakon sedam godina, nogometašice Osijeka u nedjelju nastavljaju prvenstvenu utrku i to protiv Viktorije u Slavonskom Brodu.