Odličnu atmosferu u osječkim redovima potvrdio je i plasman naših juniora u finale Kupa Hrvatske.

Momčad Osijeka II u vrlo dobrom ozračju dočekuje nedjeljni prvenstveni susret Treće HNL Istok u gostima kod Čepina. Naime, dobar dio igrača koji nastupaju u momčadi našeg trećeligaša u srijedu je uspio izboriti ulazak u finale juniorskog Kupa Hrvatske, pa je zadržana odlična atmosfera u svlačionici. Lider na tablici je samo u jednom nastupu proljetnog dijela sezone remizirao (s Varteksom u Varaždinu), dok je u svim ostalim utakmicama pobjeđivao svoje protivnike, pa i dalje drži vodeću poziciju.

Dobra podloga za optimizam

U Čepinu će se igrati zadnjega dana u tjednu s početkom u 16,30 sati, a suparnik zavrijeđuje respekt i zbog činjenice da je prvi međusobni ogled, odigran krajem rujna u Donjem gradu, završio bez pobjednika, rezultatom 0:0. Mateo Jakšić predvodio je juniore kao njihov kapetan prema finalu Kupa, a sada će ga trener Dino Skender najvjerojatnije poslati na teren i u dvoboju s Čepinčanima…

Svaka je utakmica važna kada se boriš za prvo mjesto, odnosno kada ga želiš zadržati. Znam da nam neće biti lako, da će i domaćin tražiti svoju šansu ne bi li nas iznenadio, ali imamo dobru podlogu za optimizam nakon svih prethodnih rezultata koje smo ostvarili, poručio je Jakšić.

Treća HNL Istok: Ljestvica, strijelci, raspored i rezultati - link