Imali su učenici Hrvoja Kurtovića šest pobjeda i samo jedan poraz i to onaj u finalu protiv Dinama.

Predpočetnici NK Osijek, igrači rođeni 2008. godine, osvojili su drugo mjesto na međunarodnom turniru, održanom u Sesvetama. Učenici trenera Hrvoja Kurtovića i koordinatora Zdenka Kurtovića, ukupno su odigrali sedam utakmica u kojima su ostvarili šest pobjeda uz samo jedan poraz koji se, nažalost, dogodio u finalu i to protiv zagrebačkog Dinama koji je slavio s 3:0 i zasluženo trijumfirao na ovome natjecanju. 

Pobjeda, za pobjedom

Na startu su Osječani svladali vršnjake iz momčadi Prvi gol rezultatom 7:1 (Bertić 2, Gagulić 2, Jaman, Kolarević i Božić), potom su bili još uvjerljiviji protiv Bubamare ’09 sa 8:0 (Mikić 3, Gagulić 2, Mrkonjić, Jaman i Betlehem). Uslijedio je ogled sa Širokim Brijegom i pobjeda od 1:0 (Kolarević), nakon toga i nad Hajdukom 2:1 (Jaman i Bertić).

Zatim su Bijelo-plavi još jednom nadigrali Bubamaru, ovaj puta s 2:0 (Jaman i Mikić), nakon toga i Dinamo II rezultatom 2:1 (Gagulić i Mikić). Na kraju je uslijedio poraz od prve momčadi Dinama u tom uzrastu, a da je drugo mjesto lijep uspjeh, svjedoči i činjenica da je Osijek bio ispred Crvene zvezde koja je završila kao trećeplasirana.