Grezda je nezaliječen, izvan treninga je i Ejupi, upitan ostaje Barišić, a zbog kartona neće moći igrati Marić

Nakon gostovanja na riječkoj Rujevici, osječki se nogometaši pripremaju za predstojeći domaći ogled s Lokomotivom koji ih očekuje u subotu od 19 sati. Izvjesno je da u toj utakmici stručni stožer našeg prvoligaša neće moći računati na Marića koji će prisilno izostati zbog crvenog kartona u Rijeci, a sigurno u sastavu neće biti ni nezaliječenog Grezde čija je ozljeda gležnja ipak kompliciranija nego li se u početku činilo. On je u fazi rehabilitacije, što znači da nije u trenažnom procesu. Nije ni Ejupi kojemu se manifestirala pojačana alergija, zbog čega nije konkurirao ni za prethodne dvoboje, a pitanje je hoće li biti i za predstojeći…

Grgić i Šorša bi trebali biti spremni

Kapetana Barišića nije bilo na Rujevici jer je osjetio bolove u listu zbog koje se ništa nije željelo riskirati. Hoće li se njegovo stanje popraviti ovih dana, da bi se mogao vratiti u momčad, za sada je neizvjesno. Što se, pak, tiče Grgića, za očekivati je da će se on naći u konkurenciji, što je bitno jer su Bijelo-plavi ostali deficitarni s napadačima za ogled s „Lokosima“.

Još je jedan igrač završio na maserskom stolu naših fizioterapeuta Markovića i Dušića. Riječ je o Šorši koji ima problema s istegnućem zadnje lože, no pretpostavka je da će biti spreman za subotu.