Osječanima u goste dolazi đakovačka Croatia koja ne bi smjela iznenaditi Bijelo-plave na stadionu donjogradske Olimpije.

Momčad Osijeka II ne ispušta prvo mjesto u Trećoj HNL Istok. Bijelo-plavi djeluju uvjerljivo u drugom dijelu sezone, vrlo su pritom i učinkoviti tako da se s optimizmom iščekuje i utakmica protiv Croatije Đakovo na domaćem terenu. Igrat će se u srijedu, 25. travnja, na stadionu u Donjem gradu s početkom u 17 sati. Za usporedbu, Đakovčani su u donjem dijelu tablice, na 14. mjestu s 20 osvojenih bodova, za razliku od 45 koliko ih na svom kontu imaju izabranici Dine Skendera.

Prilika za odvajanje od konkurenata

Po svemu su, dakle, Osječani favoriti što, dakako, nužno ne podrazumijeva i osvajanje bodova. Za njih će se trebati izboriti na terenu, kao i u svim prethodnim utakmicama. Inače, u 23. kolu međusobno se sastaju Bedem i BSK koji zauzimaju drugu i treću poziciju na ljestvici, momčad iz Bijelog Brda s tri boda zaostatka za liderom, dok Ivankovčani trenutno imaju šest bodova manje od Osijeka II.

U priželjkivanom raspletu, Bijelo-plavi bi se mogli značajnije odvojiti od najbližih pratitelja i još se više približiti osvajanju naslova prvaka. Na kraju ćemo podsjetiti da su Đakovčani i Osječani prvi ovosezonski međusobni susret odigrali 7. listopada prošle godine, kada je naša momčad u gostima slavila s 2:1 golovima Miškovića i Lišnića već u prvih 15 minuta.

Treća HNL Istok: Ljestvica, strijelci, raspored i rezultati - link