Bijelo-plavi u Gradskom vrtu dočekuju NK Lokomotiva u 19:00 sati. Aktualnosti s utakmice vam donosi MMM.

OSIJEK - LOKOMOTIVA 0:1

90' + 3 žuti karton dobio je gostujući vratar Hendija. 

90' + 2 bila je sada prilika Pušića koji je atraktivno pucao s ruba šesnaesterca, no nije bio precizan. 

87' završnica je utakmice u kojoj Osijek ne uspjeva nadmudriti obranu "Lokosa". 

74' posljednja zamjena kod Osječana. Pušić je u igri, na klupu odlazi Barać. 

71' vrlo lijepa akcija Lokomotive u kojoj su sudjelovali Radonjić, Majer i na kraju Karačić koji je pucao zdesna, ali taj udarac srećom nije bio precizan. 

70' javna opomena za Burića. 

65' debi na prvoligaškoj sceni ima Robert Mišković. Ovaj junior Osijeka ušao je umjesto Pervana. 

64' Bočkaj snažno puca, Hendija je još jednom dobro intervenirao. 

56' Milović ima "zicer"! Stoper Bijelo-plavih je bio na svega pet metara od suparničkih vratiju, međutim, jako slabo je zahvatio loptu, pa je ova velika prilika otišla u nepovrat.

54' sada su Osječani u pravoj prigodi! Boban je proigrao utrčalog Lopu koji ulazi u kazneni prostor, ali mu u posljednji trenutak uklizava Karačić i vjerojatno na taj način spriječava pogodak... 

53' velika šansa za Lokomotivu. Majer je ubacio iz kuta, lopta pada u šesnaesterac gdje je Kolinger pucao glavom, srećom po domaćina nije bio precizan iz itekako obećavajuće situacije. 

50' Bočkaj je pokušao iz slobodnog udarca, lopta odlazi pokraj lijeve vratnice. 

50' požutio je Karačić. 

47' Kakva šansa za Osijek! Centrirao je Bočkaj na glavu Škorića koji je vrlo snažno pucao glavom s 9-10 metara, a bravuroznom obranom Hendija je loptu ispod grede izbacio u korner. 

46' počinje drugi dio susreta uz jednu izmjenu u osječkim redovima. Ušao je Bočkaj umjesto Hajradinovića. 

45' + 3 kraj prvog poluvremena u kojem gosti imaju vodstvo od 1:0. 

45' + 2 još jednom opasno prijeti Lokomotiva. Kastrati ubacuje s desnog krila, a Radonjić zamalo ne stiže loptu u petercu. 

45' Kastrati puca, nema većih problema za Malenicu. 

42' Radonjić je u prodoru, kada je već došao do kaznenog prostora loptu je odigrao prema Majeru ispred kojega pravodobno uklizava Škorić. 

35' poslije koreografije, bakljade i vatrometa, u vodstvo je došla - Lokomotiva. Neuspješno su Bijelo-plavi pokušali namjestiti zaleđe, pobjegao im je po lijevoj strani Krstanović koji je idealno ubacio loptu u peterac gdje se Kastrati "ubacio" ispred Baraća i i pogodio mrežu.  

35' 0:1 - KASTRATI

30' gledamo divnu koreografiju na Istoku! Kohorta je zaista lijepo i upečatljivo obilježila svoj rođendan. 

28' žuti karton dobio je Milović. Majer je iz "slobodnjaka" sa 17 metara pucao u "živi zid".

26' Barać je s 5-6 metara glavom loptu poslao u mrežu, ali nema gola jer su centimetri odlučivali o zaleđu osječkog stopera... 

24' Lopa lijepo dribla u šesnaestercu, namješta se na udarac na nekih desetak metara, no lopta odlazi zamalo pokraj lijeve vratnice. 

23' upravo je Pervan sada dobio prvi žuti karton. 

19' Pervan pokušava iz daljine, nije to išlo u okvir vratiju. 

15' opet je Boban u akciji, nakon proigravanja Baraća, no loptu je s lijeve strane kaznenog prostora poslao na drugu stranu terena gdje nije bilo njegovih suigrača. 

5' Boban je prvi došao u prigodu. Dobro se izborio za poziciju iz koje bi mogao uputiti udarac, međutim, ipak je blokiran na nekih desetak metara od suparničkih vratiju. 

1' počinje utakmica u Gradskom vrtu. Odmah je krenula i bučna potpora s istočne tribine. 

Nogometni klub Osijek još jednom svojoj "Kohorti" čestita 30. rođendan!

Sudačku trojku predvodi M. Vidulin (Kanfanar), kojemu će pomagati G. Perica (Šibenik) i H. Radić (Split). 

Za Lokomotivu će danas igrati: Hendija, Musa, Kolinger, Majstorović, Karačić, Datković, Burić, Majer, Kastrati, Krstanović i Radonjić. Na klupi su: Radelić, Knežević, Valentić, Chago, Babić, Oluić i Krajinović. 

Osječani će ovu utakmicu započeti u sastavu: Malenica, Škorić, Milović, Grgić, Barać, Jambor, Mioč, Hajradinović, Pervan, Lopa i Boban. Pričuve su: Santini, Lončar, Bočkaj, Šimunec, Mišković, Mudražija i Pušić. 

Ove sunčane, prave proljetne subote u Gradskom vrtu igrati će Osijek i Lokomotiva u 32. kolu HT Prve lige. Srdačan pozdrav s osječkog stadiona!