Istaknuti gimnastičar i državni reprezentativac poziva sve zainteresirane da mu se pridruže u vježbanju na otvorenom.

Gimnastičko društvo Osijek-Žito nastavlja s prakticiranjem vježbanja na otvorenom uz Roberta Seligmana. Jedan od najboljih hrvatskih gimnastičara i stalni državni reprezentativac ponovno će u popularnom „Drvenparku“, u subotu od 11 sati, vježbati s našim najmlađim sugrađanima, a društvo će mu praviti i Gymi, maskota Svjetskog kupa u Osijeku od kojega nas dijeli još točno mjesec dana.

U vježbanju će sudjelovati i NK Osijek sa svojom Školom nogometa, a pridružit će se i Tomislav Marković koji je, nažalost, zbog zdravstvenih problema morao završiti karijeru.

Gimnastikom se svi mogu baviti

Treningu na otvorenom mogu se priključiti doslovno svi, bez obzira na trenutnu tjelesnu spremu, gipkost, dob ili spol. Svi su, dakle, dobrodošli kako bi naučili osnove gimnastičke rekreacije i time učinili pravi korak prema zdravom i aktivnom životu.

Sve nas u Klubu raduje kada vidimo mnoštvo djece na ovakvim događajima i ponosni smo što imamo jako puno članova, od one najmlađe dobi, pa do umirovljeničkih grupa. Gimnastikom se svi mogu baviti i to je najbolja baza za daljnje bavljenje bilo kojim sportom“, poručio je Seligman.