Pionirska i kadetska momčad dočekuju RNK Split, dok će nam Juniori gostovati kod Hajduka na Poljudu.

Za vikend se nastavljaju prvenstvene utakmice mlađih kategorija Škole nogometa NK Osijek. U subotu će Pioniri i Kadeti biti domaćini vršnjacima iz RNK Split na stadionu u Gradskom vrtu. Prvi je susret na rasporedu u 10, a drugi u 11,45 sati.

Istoga dana, također sa Splićanima, igrati će i Juniori Bijelo-plavih, ali s Hajdukom na Poljudu. Riječ je o dvobojima Prve HNL za mladež, a juniorski ogled mogao bi biti posebno zanimljiv jer se sastaju konkurenti iz gornjeg doma tablice, uz napomenu da su Bijeli na čelnoj poziciji.

Memorijal „Marko Svrtan“ u Donjem gradu

U nedjelju će četiri naše kategorije gostovati u Našicama i odmjeriti snage s odgovarajućim momčadima NAŠK-a. Riječ je o Pionirima II, Kadetima II te Limačima i Predpočetnicima.

Na turniru u Medulinu igraju Mlađi pioniri II, dok će Mlađi pioniri sudjelovati na tradicionalnom Memorijalu „Marko Svrtan“ tijekom subote i nedjelje na stadionu Olimpije u Donjem gradu. Otvorenje turnira je u subotu u 13 sati, a nedjeljne utakmice, počevši od četvrtfinala, na rasporedu su prijepodne, već od 8,30 sati. Finale je predviđeno za 13,00.