Izabranici Tomislava Radotića goste iz Koprivnice dočekuju na stadionu Metalca na Bikari, u subotu od 13 sati.

Ukupno će devet utakmica predstojećeg vikenda odigrati mlađe kategorije Nogometnog kluba Osijek u borbi za prvenstvene bodove. Prvi će s nastupima krenuti Limači i Predpočetnici koji u petak navečer igraju protiv Grafičar Vodovoda u Gradskom vrtu, prvi s početkom u 19,00, a drugi sat vremena kasnije. U subotu će nam juniorska momčad igrati u HNL-u s koprivničkim Slaven Belupom i to na stadionu Metalca na Bikari, s početkom u 13 sati.

Nakon pobjede nad Hajdukom na Poljudu, izabranici Tomislava Radotića vjeruju kako će pun pogodak ostvariti i u dvoboju s Koprivničanima. Istoga će dana svoje domaće utakmice na našem stadionu igrati Pioniri II i Kadeti II kojima u goste dolazi Grafičar. Termini su u 9,00 i 11,00 sati. 

Pioniri i Kadeti gostuju kod Zagreba

Mlađi poniri će u 10,00 igrati s Olimpijom iz Donjeg grada, dok u 11,30 sati počinje ogled između Donjograđana i Početnika Bijelo-plavih. Što se tiče nedjeljnog programa, Pioniri i Kadeti NK Osijek gostuju kod vršnjaka iz Zagreba, u Veslačkoj ulici gdje nastavljaju prvenstvenu utrku u HNL-u za mladež.

Što se tiče kadetskog dvoboja, učenici Tomislava Steinbrucknera su nešto bolje pozicionirani na tablici u odnosu na svoga suparnika, dok je momčad trenera Stjepana Vranješa bodovno izjednačena s mladim „Pjesnicima“.