Ipak nije realno očekivati da bi košarkaši Vrijednosnica Osijek mogli iznenaditi velikog favorita Cedevitu.

Nakon što je u srijedu odigrana prva četvrtfinalna utakmica doigravanja u HT Premijer ligi košarkaša,, nije teško zaključiti da će Osječani, prema svemu sudeći, u subotu završiti sezonu. Naime, Cedevita je ipak prejak protivnik za Vrijednosnice Osijek koje su u Domu sportova u Zagrebu doživjele težak poraz rezultatom 111:67, a kako se četvrtfinalna serija igra na dvije pobjede, ogled s aktualnim prvakom vrlo vjerojatno će biti i posljednji za „Brokere“ u ovoj natjecateljskoj godini.

Svjesni su toga i Krstićevi izabranici koji će pokušati pružiti što bolji otpor Cedeviti, kao i nedavno kada su ove dvije momčadi igrale u Gradskom vrtu. U sastavu neće biti ozlijeđenog Markulina, dok su svi ostali igrači na dispoziciji stručnom stožeru, a subotnja utakmica počinje u 17 sati.

Nogometašice dočekuju Trnavu

Kada su nogometašice u pitanju, još su tri kola ostala do kraja državnog prvenstva u kiojem će Osječanke osvojiti još jednu titulu, u što apsolutno nitko ne sumnja, bez obzira na nedavni senzacionalni poraz naših djevojaka u Kupu Hrvatske od jedinog ozbiljnog konkurenta Splita.

U 23. kolu prvakinje na Mačkamami dočekuju ekipu Trnave iz Goričana koja je posljednja na tablici sa samo četiri osvojena boda, dok Osijek ima sve pobjede na svom kontu. Jasno je, dakle, da će gledatelji u nedjelju imati priliku vidjeti puno golova, a dvoboj počinje u 17 sati.