Radotićeva je momčad pobijedila Slaven Belupo s 2:1, a uspješni su bili i Kadeti koji su u gostima kod Zagreba slavili s 3:0

Među našim mlađim kategorijama koje se natječu u HNL-u i dalje su najuspješniji Juniori. Pobjedu su ostvarili i proteklog vikenda, ovaj puta protiv Slaven Belupa na Bikari rezultatom 2:1 (Caimacov i Sušić).

Momčad trenera Tomislava Radotića dijeli treće mjesto s Rijekom, dok su na vodećim pozicijama Dinamo i Hajduk. Pioniri su izgubili od Zagreba u kampu „Pjesnika“ u Veslačkoj ulici gdje je domaćin slavio s 3:0. Istim rezultatom naši su Kadeti svladali Zagrebaše (Kuprešak, Pudić i Vinogradac) uz dobro odigranu utakmicu. 

Mlađi pioniri postigli 18 golova 

Pioniri II su svladali Grafičar 2:0 (Avdejev i Verhas), a s vršnjacima iz Podgrađa igrali su i Kadeti II. Taj je ogled završio neriješenim ishodom 2:2 (Cimerman i Mikšić). Predpočetnici su bili bolji od Grafičara s 21:2 (Gagulić 6, Jaman 4, Mikić 2, Božić 2, Ižaković 2, Mrkonjić 2, Bogojević i Kralj).

„Grafičari“ su bili protivnici i našim Limačima koji su pobijedili 7:2 (Sabo 3, N. Kurtović 2, D. Kurtović i Kovač). Mlađi pioniri su deklasirali Olimpiju u Donjem gradu sa 18:0 (Vrbanac 4, Barić 3, Damjanović 3, Petrović 2, Vorgić 2, Barišić, Herceg, Matković i Živković).

Olimpiju su svladali i Početnici, uz rezultat 14:0 (Grgić 5, Majdenić 2, Puljić 2, Barić, Begović, Jerković, Rupčić i Tomić). Početnici su odigrali prijateljsku utakmicu sa Željezničarom kojega su pobijedili 2:0 (Grgić i Majdenić), a goste iz Slavonskog Broda svladali su i Limači rezultatom 4:1 (Ljubojević 2, Posavec i Skeledžija). Limači II su pobijedili Metalac sa 6:1 (Božić, Bubalo, Jaman, Šarčević, Tadić i Vuksanović).