Juniorska momčad našeg prvoligaša ovoga tjedna igraju dvije prvenstvene utakmice u samoj završnici sezone

Već ove srijede mlađe kategorije našeg prvoligaša nastavljaju borbu za prvenstvene bodove. Juniori gostuju u Zagrebu kod Hrvatskog dragovoljca gdje će nastojati ostvariti pobjedu i vratiti se na četvrtu poziciju na tablici.

U srijedu igraju i naši Limači II i to protiv Elektre „Kraj Drave“ s početkom u 18 sati. Slavonac iz Tenja domaćin je Mlađim pionirima II od 19,30, dok će Mlađi pioniri u Gradskom vrtu igrati s Grafičar Vodovodom od 20 sati. Pioniri II i Kadeti II odmjerit će snage s vršnjacima iz Slavije u Pleternici.  

Juniori u subotu dočekuju Dinamo

Juniori će ponovno na teren u subotu, kada im u goste dolazi vodeći Dinamo. Igrat će se na Bikari s početkom u 16 sati. Početnici na domaćem terenu igraju s Valpovkom istoga dana u 9,45, a Valpovčane će ugostiti i Mlađi pioniri čiji ogled počinje u 11 sati. Početnici II će odmjeriti snage s nogometašicama Osijeka na Mačkamami (9,45).

Pioniri i Kadeti će u nedjelju igrati u gostima kod Šibenika, a riječ je o susretima predposljednjeg kola državnog prvenstva. Limači nam posljednjeg dana u tjednu gostuju u Valpovu (10,00), a tamo će igrati Predpočetnici (11,00). Mlađi pioniri II (2006. godište) od četvrtka do nedjelje će sudjelovati na velikom međunarodnom turniru u Sarajevu.