Bijelo-plavi danas gostuju u Koprivnici. Utakmica počinje u 18 sati, a aktualnosti s utakmice vam donosi MMM.

SLAVEN BELUPO - OSIJEK 2:1

90' + 4 Pejić slabo puca glavom, bila je to posljednja prilika na utakmici. Slaven Belupo je pobijedio rezultatom 2:1

90' + 2 izlazi strijelac Ivanovski, ušao je Mladen. 

90' + 1 Šimunec je glavom prenio loptu za Marića koji je odmah pucao, međutim, Marković je to jedva uspio zaustaviti. 

90' Pervan ulazi umjesto Jambora. 

88' Šimunec je pred Markovićem, pao je u toj situaciji, skočili su Zekić i njegovi suradnici na klupi Osijeka, međutim, nema kaznenog udarca. 

86' Slaven Belupo je preokrenuo rezultat u samoj završnici. Vidović je s desne strane ubacio loptu pred vrata gostiju, a Ivanovski je pokazao da mu malo treba da zatrese mrežu. Skočio je, trznuo čelom i matirao Santinija. 

86' 2:1 - IVANOVSKI

84' Domaćin je s igračem više došao do izjednačenja. Šarlija je fino asistirao Reberniku, a ovaj se odlično snašao u kaznenom prostoru i smjestio loptu u desni kut nemoćnog Santinija. 

84' 1:1 - REBERNIK

80' izlazi Mudražija, ušao je Mioč. 

75' igru napušta Delić, na terenu je Rebernik. 

73' Boban je dobio i drugu javnu opomenu i to nepotrebno, možda malo i prestrogo na suparničkoj polovici terena te zbog njegova isključenja Osječani ostaju s igračem manje. 

70' Hajradinović opasno prijeti iz kontre, pucao je iskosa s lijeve strane, Marković odbio loptu na koju natrčava Mudražija, ali je netko od domaćih igrača uklizao i odbio loptu u korner. 

66' žuti karton dobio je Boban. 

66' izlazi Doležal, ušao je Pejić. 

61' još je opasnije na suprotnoj strani terena. Mudražija je idealno proigrao Bobana na desnoj krilu, ovaj je pobjegao domaćoj obrani i ušao u šesnaesterac. Uslijedio je udarac kojega Marković nije mogao obraniti, ali ga je spasila - greda. 

61' Delić ne stiže jednu dobru loptu upućenu od Bouadle. 

51' Koprivničani su mogli do izjednačenja. Arap je s otprilike 23-24 metra uputio odličan lob-udarac, lopta je već preletjela Santinija, no "odsjela" je na gredi. 

50' dobra prigoda za Slaven Belupo. Delić je ubacio za Doležala čiji je udarac Santini neutralizirao. 

46' Boban je nakon asistencije Mudražije prvi u prilici, no nije se izborio za više od kornera nakon udarca s lijeve strane kaznenog prostora. 

46' počinje drugo poluvrijeme. 

45' Osijek je poveo doslovno u posljednjim sekundama prvog dijela! Nakon što je Marković glavom izbio loptu u jednom istrčavanju, Jambor je imao situaciju iz koje je mogao pucati. Ipak se odlučio proigrati Mudražiju na rubu šesnaesterca, a ovaj je iskoristio prigodu za udarac i precizno sa 16 metara pogodio lijevi kut za 0:1. 

45' 0:1 - MUDRAŽIJA

42' Bouadla je bio u izglednoj poziciji iz koje je mogao učiniti i više od udarca kojega je uputio sa 17-18 metara. Santini je to uspio obraniti. 

40 sada je Jambor efektno uputio udarac ka vratima s više od 20 metara, Marković je i ovaj puta siguran. 

38' Škorić opet pokušava, ovaj puta iz voleja nakon Hajradinovićeva ubačaja iz kuta. Lopta odlazi visoko iznad grede. 

35' Škorić je dobro pucao s 19 metara, bila je to neugodna prizemna lopta za Markovića koji je vrlo sigurno reagirao. 

27' velika šansa za Mudražiju! Ubacio je Pušić nakon dobrog driblinga na desnom krilu, Mudražija je ostao sam na 9 metara od vratiju, no slabo je zahvatio loptu glavom i ona nije stvorila veće probleme Markoviću. Bila je to vrlo dobra situacija iz koje je Osijek mogao doći u vodstvo. 

25' sada je domaćin tražio kazneni udarac, pokazujući sucu da je Šorša igrao rukom. No, ako je i bilo tako, sasvim sigurno to nije bila namjera Osijekova igrača u toj situaciji. 

23' Lopa mora napustiti igru, ulazi Hajradinović. 

21' Boban je u prigodi, uputio je udarac koji je blokiran. 

19' igra se obostrano otvoreno i napadački, pa očekujemo da će biti i pogodaka... 

6' opasno je bilo pred vratima Osječana. Delić ulazi u kazneni prostor i puca iskosa, Santini je odbio loptu koja ide prema Deliću, ali je na kraju završila iznad grede, na mreži. 

4' prva sporna situacija. Lopa je ušao s lijeve strane u šesnaesterac, suparnički igrač je startao na njega, Ukrajinac je završio na travu, no sudac Čuljak nije to smatrao prekršajem. 

1' utakmica upravo počinje, želimo sreću Bijelo-plavima!

Prvi puta će se na HNL sceni predstaviti sudac Ante Čuljak iz Zagreba, kojemu će pomagati njegovi sugrađani Ambrinac i Pušić. 

Evo i početne jedanaestorice Slaven Belupa: Marković, Međimorec, Katić, Šarlija, Goda, Delić, Vidović, Arap, Bouadla, Doležal i Ivanovski. Na klupi će biti: Kurtanjek, Rebernik, Pejić, Mladen, Purić, Brković i Musa. 

Osijek će igrati u sastavu: Santini, Šimunec, Milović, Pušić, Šorša, Jambor, Škorić, Mudražija, Lopa, Boban i Marić. Pričuve su: Barešić, Mioč, Ilić, Pervan i Hajradinović. 

Na  samome kraju sezone igrati će Slaven Belupo, obostrano bez ikakvog imperativa. Domaćin će na teren izvesti svoju trenutno najjaču momčad izuzev Kitanovskog koji je već napustio Podravinu, dok u osječkim redovima nema Malenice, Barišića, Baraća, Grgića, Bočkaja, Grezde i Ejupija. 

Ovoga smo petka u Koprivnici odakle vas pozdravljamo s Gradskog stadiona "Ivan Kušek Apaš"!