Dvoboj je uslijedio u polufinalu velikog međunarodnog turnira u Sarajevu, a Englezi su slavili s 2:1.

Posljednje utakmice u državnom prvenstvu odigrali su Juniori našeg prvoligaša. Prvo su u Zagrebu sredinom prošloga tjedna svladali Hrvatski dragovoljac s 3:0 (Mišković 2 i Lišnić), a potom su s pričuvnom momčadi, čuvajući se za finale Kupa, istim rezultatom poraženi na Bikari od prvaka Dinama.

Izabranici Tomislava Radotića na kraju su zauzeli peto mjesto s istim brojem bodova kao i zaprešićki Inter koji je bolji zbog jednog pogotka na osnovu gol-razlike. Prvi je Dinamo, drugi Hajduk, a treća Rijeka. Imali smo proteklog vikenda dvostruko gostovanje u Šibeniku. Pioniri su poraženi sa 4:2 (Grgić i Milošević), dok su Kadeti izgubili s 2:0. I jednima i drugima ostaje još jedno prvenstveno kolo, a riječ je o domaćim ogledima sa Zadrom predstojećeg petka. 

Predpočetnici efikasni u Valpovu 

Pioniri II su slavili u gostima kod Slavije s 1:0 (Mendeš), a u Pleternici su pobjedu ostvarili i Kadeti II rezultatom 3:2 (Avdejev, Korov i autogol). Najuvjerljiviji trijumf ostvarili su Predpočetnici koji su kao gosti bili bolji od Valpovke sa 16:0 (Gagulić 4, Bertić 3, Kolarević 3, Jaman 2, Kralj, Mikić, Korman i Božić).  U Valpovu su igrali i Limači i svladali svoga protivnika s 9:1 (Sabo 3, Posavec 3, N. Kurtović 2 i Kovač).

Mlađi pioniri su Valpovčane na domaćem terenu pobijedili s uvjerljivih 13:0 (Barić 2, Herceg 2, Pejić 2, Damjanović 2, Antoljak 2, Ivančan 2 i Trbojević), a nadigrali su i Grafičar Vodovod s 12:0 (Barišić 3, Vrbanac 3, Ivančan, Trbojević, Damjanović, Barić, Pejić i Antoljak). Početnici su slavili također protiv Valpovke i to sa 7:0 (Majdenić 3, Jukić, Grgić, Kovačević i Omerović). Mlađi pioniri II su igrali protiv Slavonca iz Tenja i pobijedili 9:1 (Novak 2, Živković 2, MacDonald, Lukadinović, Jeremijaš, Barić i Grgić). 

Sedam pobjeda i dva poraza u Sarajevu

Početnici su svladali ŽNK Osijek s 10:1 (Kolarević 2, Božić 2, Gagulić 2, Jaman 2, Kolarik i Betlehem). Mlađi pioniri II su po vodstvom Dražena Vidovića nastupili na vrlo jakom turniru „Champions Cup Sarajevo“ na kojem su osvojili četvrto mjesto. Redom su pobjeđivali austrijski SV Schwechat 2:0 (Perić i Siler), AS Novi Pazar iz Srbije s 1:0 (Perić), ACS Kids Tampu iz rumunjskog Brasova 2:0 (Siler i MacDonald), mađarski Ujpest 1:0 (Slišković) i Grad Mostar s 2:0 (Konig i Martić).

Osječani su u osmini finala bili bolji od švicarskog Ramadanija s 1:0 (Perić), da bi u četvrtfinalu istim rezultatom svladali austrijski Sturm (Perić). U polufinalu su Bijelo-plavi naletjeli na vršnjake iz slavnog engleskog Liverpoola od kojega su u zanimljivom ogledu poraženi 1:2 (Sopić), da bi u susretu za treće mjesto ponovno odmjerili snage s Ujpestom koji je ovaj puta slavio s 2:0.