U petak će igrati naša pionirska i kadetska momčad, a riječ je o utakmicama posljednjeg kola HNL-a za mladež.

Nakon što su Juniori završili sezonu, Pionirima i Kadetima ostaje još po jedna utakmica do kraja Prvenstva u HNL-u za mladež. Obje naše momčadi dočekuju Zadar, a igrat će se u petak, 25. svibnja. Pioniri svoj ogled započinju u 11 sati, dok će se u kadetskom uzrasti igrati od 12,45.

Dan kasnije, dakle u subotu, Pioniri II će ugostiti Đakovo s početkom u 9,00 sati, a u 10,45 počinje ogled između Kadeta II našeg prvoligaša i njihovih đakovačkih vršnjaka. Posljednji subotnji dvoboj bit će onaj na Mačkamami gdje će ŽNK Osijek od 11 sati dočekati naše Mlađe pionire.

Dva turnira u Zagreb, počinje i „Kvarnerska rivijera“

Limači u nedjelju u 10 sati gostuju kod Croatije Đakovo, a sat vremena kasnije na istom će stadionu igrati i Predpočetnici. Imamo i tijekom vikenda dva turnira za mlađe kategorije. Jedan je Memorijal „Darko Mateša“ na stadionu Hrvatskog dragovoljca na kojem će sudjelovati Mlađi pioniri, a drugi je također u Zagrebu, a riječ je o „Alpas kupu“ za limače na Utrinama.

I za kraj smo ostavili putovanje Kadeta na vrlo popularnu i nadaleko poznatu „Kvarnersku rivijeru“. Mladi Osječani će idućega tjedna igrati u skupini kojoj je domaćin Omišalj na otoku Krku i njihovim ćemo susretima posvetiti posebnu pozornost.