Zamjenik kapetana na terenu je bio u 42 od ukupno 47 odigranih susreta u svim natjecanjima.

Ukupno su nogometaši Osijeka u protekloj sezoni odigrali čak 47 utakmica, od toga 36 u državnom prvenstvu, tri u Kupu Hrvatske i osam u kvalifikacijama Europske lige. Pritom su ostvarili učinak od 22 pobjede, 14 remija i 11 poraza. Najviše minuta na terenu proveo je zamjenik kapetana Mile Škorić - 3.669 u svoja 42 nastupa, po čemu je također na prvom mjestu što se tiče klupske statistike. Drugi je vratar Marko Malenica koji je skupio 3.510 minuta, a branio je na 39 utakmica.

Prvi klupski strijelac, računajući sva natjecanja, bio je Mirko Marić, zabivši 10 pogodaka (7 u HNL-u i 3 u nacionalnom Kupu), dok je gol manje postigao Haris Hajradinović koji je isključivo zabijao u prvenstvenim ogledima.

Marić prvi klupski strijelac

Uz Marića je vezana i spoznaja da je postigao najviše pogodaka u jednom dvoboju. Bilo je to protiv Nehaja u Senju, u šesnaestini finala Kupa, kada je u pobjedi od 6:0, koja je bila i najuvjerljivija u sezoni, bio trostruki strijelac. Daleko najviše izlazaka iz igre imao je Dmytro Lopa kojega je Zoran Zekić čak u 23 navrata mijenjao i umjesto njega uvodio drugog igrača.

Što se, pak, tiče ulazaka s klupe na teren, tu je stručni stožer najčešće koristio Roberta Mudražiju i već više puta spomenutog Marića. Obojica su kao pričuve ulazili u 13 utakmica. Inače, za Osijek je tijekom cijele sezone nastupio 31 igrač, a imali smo i trojicu prvoligaških debitanata: Marina Pilja iz Osijeka II te juniore Roberta Miškovića i Hrvoja Ilića.

Na Philips Areni pred 32.000 gledatelja!

Najviše žutih kartona dobio je Lopa kojega su suci javnom opomenom sankcionirali u 13 navrata, a slijedi ga Mudražija s 10. Ukupno su Osječani 23 susreta odigrali na svom stadionu, a gledalo ih je sve zajedno 104.146 gledatelja. Dakako da ih je najviše bilo na europskim dvobojima s PSV-om i Austrijom kada je, u oba slučaja, rasprodano svih 15.000 ulaznica.

Pred najviše publike Bijelo-plavi su igrali u Eindhovenu, gdje je na tribinama Philips Arene bilo čak 32.000 navijača! Što se tiče prvenstvenih ogleda, naš je prvoligaš oba puta bio najgledaniji protiv Hajduka. U Gradskom vrtu okupilo se 8.054 posjetitelja, dok ih je na Poljudu bilo 10.495.