NK Osijek NK Osijek NK Osijek Prikaži izbornik
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies).
Više informacija možete pronaći OVDJE.Prihvaćam
I NK Osijek među laureatima

Uručena priznanja Osječko-baranjske županije

I NK Osijek među laureatima

30.05.2018.

Naš je kolektiv primio nagradu za razvoj i promicanje sporta i sve ono pozitivno što je uspio pokrenuti.

Osječko-baranjska županija je već tradicionalno, uoči obilježavanja svoga dana, 2. lipnja, svečano dodijelila godišnje nagrade pojedincima i kolektivima koji su to zavrijedili svojim radom, prepoznatljivošću i uspjesima. Među laureatima je i Nogometni klub Osijek koji je zavrijedio priznanje za razvoj i promicanje sporta i njegovih pozitivnih vrijednosti. Naš je kolektiv prošle godine obilježio 70. godišnjicu od svoga osnutka, brend je Grada i Županije, a uz rezultatske uspjehe provedene su i promjene u vlasničkoj strukturi. Upravo su one Klubu donijele i omogućile stabilnost te pokrenule niz novih projekata kao i ambiciozne planove u bliskoj budućnosti.

Galić zahvalio Županiji i svima u Klubu

Priznanje je iz ruku osječko-baranjskog župana Ivana Anušića primio glavni direktor NK Osijek Igor Galić koji se, dakako, zahvalio na nagradi.

Puno se toga napravilo u našem sportskom kolektivu i drago mi je da je to prepoznala i naša Županija. Naravno da je lijepo primiti ovakvo priznanje u sredini u kojoj djelujemo i u kojoj nam je važno animirati i pridobiti što više ne samo budućih igrača, nego i navijača koji će puniti tribine, za sada još u Gradskom vrtu, a brzo će doći vrijeme da to bude i na novom stadionu na Pampasu. Hvala i svima u Klubu koji svojim radom, entuzijazmom i energijom pridonose da u svakom segmentu funkcioniramo uspješno i odgovorno, rekao je Galić.

NK Osijek čestita svim dobitnicima priznanja, a posebno gospodinu Andriji Vučkoviću, dugogodišnjem sportskom djelatniku, koji je nagrađen za životno djelo.

HT Prva liga

1.Osijek3+79
2.Rijeka3+67
3.Lokomotiva3+57
4.Dinamo3+47
5.Inter-Zaprešić3-73
6.Slaven Belupo3-12
7.Hajduk3-32
8.Rudeš3-21
9.Gorica3-31
10.Istra 19613-61

Sljedeća utakmica

Hrvatski Telekom Prva liga, 5. kolo

Osijek - Slaven Belupo

Stadion Gradski vrt, 24.08.2018. 20:00

Prethodna utakmica

Hrvatski Telekom Prva liga, 4. kolo

Dinamo - Osijek :

Stadion Maksimir, 17.08.2018. 20:00

NK Osijek @ Instagram

Ostale vijesti