Učenici Danijela Bogdana bilo su vrlo uspješni u svih sedam odigranih utakmica, a u finalu su svladali domaći Zenit.

Početnici NK Osijek, igrači rođeni 2007. godine, osvojili su jaki međunarodni turnir „Stopama Save Miloševića“ u Bijeljini. Učenici Danijela Bogdana ukupno su odigrali sedam utakmica i pritom ostvarili šest pobjeda uz jedan neriješeni rezultat. Naši su dječaci na startu natjecanja u skupini svladali Unis iz Vogošće sa 6:0 (Grgić, Majdenić, Jukić, Lakičević, Zorić i Rupčić), a potom su deklasirali vršnjake iz bijeljinskog Zenita II čak s 10:0 (Grgić 4, Rupčić 2, Jerković 2, Begović, Barić i Jukić).

Uslijedila je pobjeda nad šabačkim Savaciumom od 1:0 (Rupčić) čime su Osječani osigurali prvo mjesto u toj konkurenciji. U osmini finala pala je i Mačva Šabac ponovno rezultatom 1:0 (Lakičević), dok je u četvrtfinalu Osijek bio bolji od sarajevskog Željezničara s 2:0 (Lakičević i Puljić).

Marko Lakičević najbolji igrač

U polufinalnom dvoboju osječka je momčad još jednom svladala Savacium, ponovno s 1:0 (Grgić), što joj je omogućilo nastup u finalu. U završnom ogledu koji je odlučivao o pobjedniku turnira Osijek je odmjerio snage s bijeljinskim Zenitom I, a rezultat je bio neriješen 1:1 (Rupčić). Moralo se pristupiti izvođenju jedanaesteraca, pri čemu su Osječani bili uspješniji i slavili sa 4:3. Naš je Marko Lakičević proglašen za najboljeg igrača.