Antunovački nogometi klub natječe se u Drugoj županijskoj ligi, a proslavio je 90. godišnjicu postojanja.

Bijelo-plavi su u utorak uveličali proslavu obilježavanja 90. rođendana Nogometnog kluba Vitez ’92 u Antunovcu. Odigrana je prijateljska utakmica koja se uklopila u tradicionalnu manifestaciju „Antunovački dani“, kao i u crkveni god Svetoga Antuna, 13. lipnja.

Prije susreta osječki su nogometaši sa stručnim stožerom posjetili spomen-kapelicu hrvatskim braniteljima gdje su odali počast 34-orici poginulih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu. Kasnije su, na igralištu uz prugu, Osječani darivali svoga domaćina uramljenim dresom NK Osijek i loptama za tamošnju Školu nogometa.

Fuzija 1992. godine

Dakako da se Antunovčani, koji se natječu u Drugoj županijskoj ligi, na terenu nisu mogli suprostaviti prvoligašu, no za njih je to svakako bila posebna utakmica jer ne igra se baš „svakoga dana“ protiv momčadi koja je i ove godine među predstavnicima HNL-a u Europi. Inače, nogomet se u Antunovcu počeo organizirano igrati daleke 1928. godine, prvo je to bilo na pašnjacima dok se nije napravio teren, a klub se u početku zvao Vitez.

Kasnije je promijenio naziv u Bratstvo, a novi je naziv dobio nakon demokratskih promjena u Hrvatskoj. Vitez ’92 je nastao fuzijjom antunovačkog Bratstva, Dinama iz Orlovnjaka, Mladosti iz Seleša i Poleta iz Josipin Dvora, pri čemu je vrlo važnu ulogu imao dugogodišnji mještanin Antunovca Tomo Ivšan s drugim nogometnim entuzijastima.