Učenici Mateja Žitnjaka bili su najbolji na turniru Grafičara, a imali su u svojim redovima i najistaknutije pojedince.

Limači Nogometnog kluba Osijek osvojili su prvo mjesto na turniru u organizaciji Grafičar Vodovoda, održanom na igralištu u Podgrađu. Svih šest utakmica Bijelo-plavi su riješili u svoju korist, u pet nastupa nisu primili niti jedan pogodak, a u onom posljednjem, finalnom, odlučivali su jedanaesterci. Prvo su učenici Mateja Žitnjaka svladali josipovački Radnik s 2:0 (Posavec i Sabo), potom su istim rezultatom nadigrali ŠN Legen (N. Kurtović i Ljubojević), a pobjedu od 2:0 ostvarili su i protiv Hypo Limača (Marković i Posavec).

Uslijedio je najuvjerljiviji trijumf i to u ogledu sa Čepinom 5:0 (Sabo 2, Turalija 2 i Kuzel), da bi u polufinalu Osječani svladali FEŠK iz Feričanaca sa 4:0 (Ljubojević 2, N. Kurtović i Posavec). U finalu su naši dječaci odigrali neriješeno 1:1 u drugom međusobnom dvoboju sa ŠN Legen (Ljubojević), a u izvođenju „penala“ Osijek je slavio s 3:2. Mateo Sabo je proglašen najboljim igračem turnira, dok je najbolji vratar bio Andro Papac.

Mlađi pioniri II treći u Slavonskom Brodu

Na turniru u organizaciji HNK Željezničar u Slavonskom Brodu igrali su Mlađi pioniri II i osvojili treće mjesto. U skupini su sve protivnike pobijedili i to bez primljenog gola, pa su kao prvoplasirani izborili plasman u polufinale. Redom su bili uspješniji od županjskog Graničara s 5:0 (Konig, MacDonald, Perić, Slišković, Sopić), Dinama iz Vidovaca 1:0 (Žulj), Podvinja 3:0 (Siler, Živković i Žulj) i Borca iz Sl. Šamca 1:0 (Sopić).

Osijek je u borbi za finale poražen od Marsonije s 1:3 (MacDonald), dok je u svom završnom nastupu svladao virovitički No Limit s 2:1 (Perić i Žulj) te zauzeo treću poziciju.