Odlični je veznjak prošao Dinamovu školu, a četiri je sezone bio u Rudešu u kojem je postao i ponajbolji igrač HNL-a.

  1. Rođen je 15. ožujka 1995. u Zagrebu, a njegovo je naselje Borovje.
  2. Igra na poziciji ofanzivnog veznog, desna noga mu je prioritetna iako se dobro služi i lijevom.
  3. Nogomet je počeo igrati u Dubravi, da bi potom preko Šukerove akademije došao u mlađe kategorije zagrebačkog Dinama, sve do U-19, međutim,  nije potpisao profesionalni ugovor s Modrima.
  4. U veljači 2012. prešao je u Lokomotivu gdje se priključio njezinoj juniorskoj momčadi, a za početak seniorske karijere 2013. godine izabrao je trećeligaški Stupnik.
  5. Za Rudeš je potpisao 2014. godine i brzo se prometnuo u jednoga od stožernih igrača, kako u drugoligaškoj, tako i u prvoligaškoj konkurenciji. Tamo je proveo četiri sezone.
  6. Svoj prvi prvoligaški pogodak postigao je baš u našem Gradskom vrtu. Bilo je to u prvoj utakmici Rudeša u HNL-u, na startu sezone 2017/2018, a susret je završio remijem 1:1.
  7. Za Rudeš je u skupio 32 nastupa  u Prvoj ligi i postigao 5 golova uz šest asistencija, a još je jedan pogodak dodao u natjecanju za Kup Hrvatske.
  8. U anketi „Sportskih novosti“ proglašen je najboljim domaćim (hrvatskim) igračem u državnom prvenstvu u sezoni 2017/2018.
  9. U dosadašnjem klubu prvo je nosio broj 7, zatim je preuzeo „desetku“, a u svojoj prvoj, doduše, prijateljskoj utakmici za Osijek na dresu je imao broj 26.
  10. Nogometni uzori su mu kapetan Hrvatske Luka Modrić i Španjolac Andres Iniesta, jedna od najvećih legendi Barcelone.