Momčad našeg prvoligaša u požeškom će kraju boraviti do 19. lipnja, kada je planiran povratak kući.

Nogometaši Osijeka otputovali su u Veliku, koja im u posljednje vrijeme postaje učestala pripremna baza. U „Zlatnoj dolini“ Osječani će boraviti do 19. lipnja i pritom odraditi šest treninga, uz jedan slobodan dan i to u nedjelju. Stručni stožer je za subotu predvidio i jednu međusobnu utakmicu i to u prijepodnevnom terminu.

Bijelo-plavi će i ovaj puta sve svoje aktivnosti odrađivati na terenu županijskog ligaša Papuka u okviru stadionskog kompleksa u Velikoj koji ima i fitness centar.

Krenulo 30 prvotimaca

Na put je krenulo ukupno 30 osječkih prvotimaca, među kojima je 26 igrača uz 4 vratara. Mjesta u klupskom autobusu zauzeli su: Malenica, Santini, Ivušić, Kukić, Barišić, Škorić, Barać, Šimunec, Radeljić, Šutalo, Lončar, Grgić, Talys, Šorša, Mudražija, Pušić, Mioč, Pilj, Žaper, Hajradinović, Kamenar, Lopa, Pervan, Llanos, Bočkaj, Grezda, Boban, Marić, Špoljarić i Štrkalj.

U stručnom stožeru su Zoran Zekić, Ronald Grnja, Ivo Smoje, Mario Kuić, Domagoj Malovan, Marin Vučko, dr. Neven Raguž, Milan Marković, Frano Dušić, Željko Vincek, Zoran Stranjak, direktor općih poslova Hrvoje Barišić i Mario Mihić za odnose s medijima i javnošću.

Do Velike će dolaziti i sportski direktor Alen Petrović i njegov pomoćnik i glavni klupski skaut Marin Skender.