Opet smo se uvjerili u činjenicu da ovaj dio „Zlatne doline“ pruža sve što je potrebno za kvalitetan rad.

Osječane je u „Zlatnoj dolini“ dočekala vrlo ugodna temperatura za treniranje, 16-17 Celzijevih stupnjeva. Što se, pak, tiče uvjeta za rad, nismo ni sumnjali da će teren i ovaj puta biti u odličnom stanju kao i da će domaćin ponovno učiniti sve da bi Bijelo-plavi na stadionskom kompleksu NK Papuk imali sve što im je potrebno za kvalitetan rad u ovih pet dana koliko će naš prvoligaš provesti u Požeštini.

Grezda u poštednom režimu

Treninzi su, dakako, intenzivni u ovom, još uvijek uvodnom dijelu aktivnosti ljetnih priprema. Radi se dvaput dnevno, a među igračima je prava radna atmosfera i to od prvog dana, što veseli i trenera Zorana Zekića i njegove suradnike. Kombiniraju se vježbe snage s taktičko-tehničkim elementima, tako da je lopta stalno prisutna.

U poštednom režimu je Eros Grezda koji je prošloga proljeća imao ozljedu gležnja, pa se ne žuri s njegovim povratkom u puni trenažni proces kako bi se do kraja oporavio.

Ostale poteškoće kod pojedinih igrača ne zahtjevaju liječnički tretman, nego ih „obrađuju“ fizioterapeuti Milan Marković i Frano Dušić.