Bijelo-plavi su u „Zlatnoj dolini“ imali sve što im je bilo potrebno za nesmetan i kvalitetan rad.

Vratili su se Bijelo-plavi sa šestodnevnih priprema koje su odradili u Velikoj. Osim kvalitetnih uvjeta za rad u kompleksu stadiona NK Papuk, poslužilo ih je i vrijeme, budući da u „Zlatnoj dolini“ nije bilo vruće i sparno, pa ništa u tom smislu nije remetilo planirane aktivnosti naših nogometaša.

Stručni stožer je od samoga početka nametnuo žešći ritam rada jer treba dobro napuniti „akumulatore“ za sve izazove u nadolazećoj sezoni. Gotovo ništa se nije radilo bez lopte, što znači da je Zekić od prvog dana fokusiran na taktičko-tehničke elemente kako bi momčad što prije i kvalitetnije usvojila njegove zahtjeve.

Čeka se Grezdin oporavak

Možda je o tomu još prerano govoriti, ali je na svakom treningu jasno vidljiva želja i namjera da se igra brže i okomitije, s izraženijim pritiskom na protivničkoj polovici terena. Radna atmosfera ničim nije bila narušena, a osim izostanka Ejupija jedini problem pričinjava Grezdina ozljeda gležnja koju albanski reprezentativac „vuče“ još iz prošle sezone, pa je i dalje pod terapijama, bez mogućnosti redovnoga treniranja.

Poštedu je dobrim dijelom imao i Šorša, no to je više bilo preventivne prirode, pa oko njega ne bi trebalo biti nekih upitnika. Osječani već u petak kreću za Austriju, gdje ih očekuje nastavak intenzivnih priprema za novu natjecateljsku godinu.