Nakon što ste pomno proučili koja je ponuda najbolja za Vas i Vašu obitelj, slijede informacije o tome kako ćete kupiti Vaše godišnje iskaznice.

Iako ćete sve informacije o učlanjivanju u Bijelo-plavi klub i o godišnjim ulaznicama, kao i sve pripadajuće obrasce, moći dobiti na licu mjesta kada krene prodaja, slijede osnovne informacije o procedurama, kako biste znali što očekivati.

Prodaja godišnjih ulaznica započinje u ponedjeljak 9. srpnja u 12h u prodajnim kućicama ispred Dvorane Gradski vrt (Ul. kneza Trpimira 23).

Godišnje ulaznice možete kupiti od toga datuma svakim danom od ponedjeljka do petka, od 12 do 18 sati te subotom od 10h do 12h, u prodajnim kućicama ispred Dvorane Gradski vrt (Ul. kneza Trpimira 23), gdje možete donijeti popunjen obrazac ili ga popuniti na licu mjesta te nakon toga izvršiti uplatu.

Od istog datuma, 9. srpnja, moguća je i online kupovina godišnjih ulaznica popunjavanjem obrasca na linku i uplatom na račun Kluba prema uputi na obrascu.

Prilikom ispunjavanja pristupnice molimo da čitko ispunite tražene podatke s naglaskom na odabir tribine (sektor, red i sjedalo - prema shemi stadiona).

Ulaznice su personalizirane i svaka sadržava podatke o vlasniku ulaznice (ime i prezime) te sektor, red i sjedalo i nisu prenosive na drugu osobu. Kupovinu godišnje ulaznice moguće je obaviti uz predočenje važećeg osobnog dokumenta. Od podataka potrebni su vaše ime, prezime, datum rođenja, OIB, adresa, kontakt telefon, e-mail.

Plaćanje možete izvršiti svim debitnim karticama, a kupovinu na rate možete ostvariti s Visa, Maestro i Mastercard karticama (najviše na tri rate ovisno o uvjetima pojedine kartice / banke / samo ZABA kartice).  

Opće uvjete kupovine i korištenja godišnjih ulaznica potražite na linku.

Kako biste ostvarili najbolje popuste, za one koji to nisu učinili, prvo je potrebno učlaniti se ili obnoviti članstvo u Bijelo-plavom klubu. Bilo da produžujete svoje članstvo u Bijelo-plavom klubu ili se prvi put učlanjujete, postajete član NK Osijek Cashback Programa i vlasnik NK Osijek Cashback Card!

Cijene godišnjih kompleta ulaznica sezona 2018./19. za Bijelo-plave članove

Tribina

Godišnja ulaznica

Godišnja i europska
ulaznica

Osnovni obiteljski
paket*1+1

Osnovni obiteljski i europski paket* 1+1

Istok

200 kn

300 kn

250 kn

400 kn

Zapad

300 kn

400 kn

350 kn

500 kn

Loža

500 kn

750 kn

 

 

Loža Mile Dumančić

1.000 kn

1.500 kn

   

VIP

3.750 kn

5.250 kn

 

 

 

 

 

 

 

Djeca do 15 godina

100 kn

200 kn

 

 

*obiteljski paket odnosi se na dva člana domaćinstva, a svaki sljedeći član dobija godišnju ulaznicu za 50kn
*obiteljski paket i ulaznice za djecu (do 15 godina) vrijede samo za tribine Istok i Zapad
*svaki član obitelji mora posebno ispuniti obrazac

Postupak učlanjenja za postojeće članove: u prodajnim kućicama ispred Dvorane Gradski vrt (Ul. kneza Trpimira 23) obaviti samo registraciju u NK Osijek Cashback Program (ili ispuniti obrazac online) i preuzeti karticu sa svojim imenom u prodajnim kućicama ispred Dvorane Gradski vrt (Ul. kneza Trpimira 23) naknadno).

Postupak učlanjenja za nove članove: u prodajnim kućicama ispred Dvorane Gradski vrt (Ul. kneza Trpimira 23) obaviti registraciju u NK Osijek Cashback Program s potrebnim podacima za učlanjenje (ime i prezime, datum i godina rođenja, e-mail adresa i broj telefona) ili ispuniti obrazac onlline i preuzeti karticu sa svojim imenom u prodajnim kućicama ispred Dvorane Gradski vrt (Ul. kneza Trpimira 23) naknadno).

Članstvo u NK Osijek Cashback Programu je besplatno i neobvezujuće – odjava je moguća u bilo kojem trenutku, a ponovna prijava moguća u bilo kojem trenutku. Više o NK Osijek Cashback programu pročitajte na cashback.nk-osijek.hr, a ako imate dodatnih pitanja slobodno ih uputite na service.nk-osijek@cashbackworld.com.

Učlaniti se možete također u prodajnim kućicama ispred Dvorane Gradski vrt (Ul. kneza Trpimira 23) naknadno) od 9.7. svakim danom od ponedjeljka do petka, od 12 do 18 sati te subotom od 10h do 12h, uz pomoć našeg osoblja koje će vam biti na raspolaganju.

Za sve informacije vezano za godišnje ili članske iskaznice ili dodatna pitanja možete provjeriti imate li odgovor na linku učestalih pitanja, ili se obratiti na tickets@nk-osijek.hr.


Pokrenuli smo grad zajedno. Pokret se nastavlja!

Ponosno pokaži svoje boje, boje svog Kluba, boje svog grada.

Povijest pišemo sami. Nemoj propustiti!