Najviše se traže obiteljske ulaznice što nas sve u Nogometnom klubu Osijek posebno veseli.

U ozračju sjajnih nastupa naše nacionalne vrste na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i nezaboravnog dočeka u Zagrebu i drugim gradovima u kojima su građani Hrvatske napravili fantastičnu atmosferu, okrećemo se novoj klupskoj sezoni.

Naš NK Osijek je i ove godine jedan od hrvatskih predstavnika u europskim kupovima, a na startu će u Gradskom vrtu gostovati Petrocub Hincesti iz Moldavije. Iako je sezona godišnjih odmora i mnogi trenutno nisu u gradu na Dravi, vjerujemo da će tribine našeg stadiona biti lijepo ispunjene na ovosezonskoj premijeri.

Kako do godišnjih ulaznica?

Puno domaćih utakmica

Uostalom, u prvih desetak dana prodaje godišnjih ulaznica dosegnuli smo brojku od 1524 pretplatnika. I ovaj puta ćemo naglasiti kako je to najpovoljnija kupnja u što se možete uvjeriti već u „paklenom“ nogometnom srpnju, a potom i u vrućem kolovozu.

Naime, do 1. rujna naš će Osijek čak četiri prvenstvene utakmice odigrati na svom terenu, a čvrsto vjerujemo da ćemo nakon Petrocuba ugostiti i Glasgow Rangers, pa i još ponekog suparnika u europskim kvalifikacijama, kao što je to lani bio slučaj.

Prodaja ulaznica bit će, dakako, organizirana i na dan utakmice, a svi koji se u četvrtak odluče na kupnju dobit će privremene ulaznice kako bi mogli ući na stadion, dok će one izrađene, godišnje iskaznice moći podignuti u ponedjeljak, 23. srpnja.

Bijelo-plavi pokret se uspješno nastavlja

U Klubu su svi zadovoljni spoznajom da je i ovoga ljeta veliko zanimanje za domaće nastupe našeg prvoligaša. Direktor marketinga Alen Nađsombat ističe:

Početak nove natjecateljske godine pokazuje kako je iza nas sezona u kojoj smo zaista pokrenuli grad. Ono što najviše raduje je veliki broj obiteljskih ulaznica koje su vrlo tražene. To potvrđuje kako se naš Bijelo-plavi pokret uspješno nastavlja! Očito će i ove sezone Gradski vrt biti mjesto okupljanja navijača, obitelji, prijatelja… svih onih koji ponosno nose boje našeg grada i našeg Kluba.

Često postavljena pitanja